Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Rýchlotest-covid.
28. decembra 2021 o 12:00
Čas čítania 2:12
Sponzorovaný obsah

Otestuj sa pred Silvestrom: s Rýchlotest-Covid nečakáš v radoch a výsledok máš do pár hodín

Otestuj sa pred Silvestrom: s Rýchlotest-Covid nečakáš v radoch a výsledok máš do pár hodín
Zdroj: Rýchlotest-Covid
ZDRAVIE KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Využi zľavový kód a ktorýkoľvek test budeš mať o 10 % lacnejší.

Ak sa počas tohto sviatočného obdobia nevyhneš rodinným návštevám alebo plánuješ posedenie či silvestrovskú chatu s priateľmi, ideálne je dať sa predtým otestovať. A to aj keď nemáš badateľné príznaky ochorenia covid-19, PCR test totiž odhalí aj minimálne množstvo vírusu a máš s ním väčšiu istotu, že nie si infekčný. Môžeš tak urobiť vo viac ako 20 mestách s odbernými miestami Rýchlotest-Covid, kde sa objednáš na presný čas a výsledok máš do pár hodín. 

Rýchlotest-Covid vznikol pred viac ako rokom ako iniciatíva spoločnosti Vacuumlabs. Spočiatku išlo o testovanie vlastných ľudí, neskôr aj ďalších firiem v okolí, až sa rozrástli a začali testovať aj širšiu verejnosť. V októbri tohto roka otvorili vlastné laboratórium, kde denne vyhodnocujú tisícky testov. Aktuálne ponúkajú rôzne možnosti PCR testovania, antigénové testovanie aj testy na protilátky. 
Rýchlotest-Covid
Zdroj: Rýchlotest-Covid

Zabudni na čakanie v radoch

Na odberných miestach Rýchlotest-Covid, ktoré nájdeš po celom Slovensku, nemusíš vyčkávať na samotný termín ani čakať v dlhých radoch na mieste testovania. Stačí si na webe vybrať miesto, kde sa chceš dať otestovať, o aký typ testovania máš záujem, a už si len vybrať z voľných časových slotov. Zaplatíš online a výsledok ti príde formou SMS aj online do mailu vo formáte PDF spolu s QR kódom a pečiatkou certifikovaného laboratória či podpisom garanta. Pri antigénovom teste dostaneš na vyžiadanie aj tlačený certifikát. 

PCR test od 36,90 s výsledkom do 26 hodín

Ak rozmýšľaš, či ísť na antigénový test alebo PCR, je jasné, že s PCR testom máš väčšiu istotu. V prípade, že ťa odrádza nepríjemný výter počas testovania, môžeš podstúpiť slinný PCR test. Stačí si podržať v ústach tampón 2 minúty a do 26 až 30 hodín máš výsledok. Takýto test sa začína na cene 36,90 €

V Bratislave si môžeš dať urobiť aj klasický PCR test, kde odber vzorky prebieha výterom paličkami z nosohltana a hrdla. Takýto test tu stojí 36,90 € a výsledok dostaneš maximálne do 26 hodín. Ak nechceš čakať deň na výsledok testu, môžeš tu podstúpiť aj PCR EXPRESS test, ktorý rovnako prebieha výterom paličkami a jeho výsledok máš maximálne do 6 hodín. 

Všetky PCR testy sú presné aj pri bezpríznakovosti a odhaľujú aj minimálnu prítomnosť vírusu. Preto ak plánuješ navštíviť svoju rodinu počas sviatkov alebo plánujete s kamarátmi silvestrovské posedenie, vždy je najlepšie dať sa tesne predtým otestovať aj napriek tomu, že to nevyžadujú opatrenia. S PCR testom – na rozdiel od antigénového testu – máš väčšiu istotu, že v aktuálnom momente nie si infekčný.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Mufid Majnun

Antigénový test aj test na protilátky 

Okrem PCR testu sa môžeš v rôznych slovenských mestách objednať aj na antigénový test. Odber vzorky prebieha klasicky výterom paličkou z nosohltana, výsledok máš do 20 minút a certifikát dostaneš na mail aj formou SMS. Cena antigénového testu je 16,90 €. 

 

Certifikáty ku všetkým testom sú AUTOMATICKY v SK/ENG/DE jazyku, preto nie je potrebné žiadať o preklad (s QR kódom, pečiatkou certifikovaného pracoviska a podpisom).

Rýchlotest-Covid
Zdroj: Rýchlotest-Covid

Ak si prekonal ochorenie covid-19, prípadne chceš vedieť, aké máš po očkovaní protilátky, môžeš si dať urobiť test aj na ne. Ten prebieha vo forme odberu krvi a výsledok dostaneš už do 40 minút od odberu. Tento test má vyššiu citlivosť v porovnaní s bežnými rýchlymi testami na protilátky a je rovnako účinný na zistenie protilátok po prekonaní ochorenia aj po vakcinácii. 

Zisti viac informácií a objednaj sa na webe rychlotest-covid.sk.

Čitatelia Refresheru majú teraz na všetky typy testovania zľavu 10 % s kódom stastneabezpecne.
Domov
Zdieľať
Diskusia