Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2021, 22:21
Čas čítania 1:09
Martin Adam Pavlík

Sylvester Stallone prezradil, že počas nakrúcania Rockyho IV takmer zomrel. Na jednotke intenzívnej starostlivosti strávil 4 dni

Sylvester Stallone prezradil, že počas nakrúcania Rockyho IV takmer zomrel. Na jednotke intenzívnej starostlivosti strávil 4 dni
Zdroj: MGM/UA Entertainment Company
ZAUJÍMAVOSTI ROCKY ROCKY BALBOA ROCKY IV SYLVESTER STALLONE
Uložiť Uložené

Dôvodom mal byť skutočný silný úder od herca Dolpha Lundgrena.

Ako píše New York Post, sedemdesiatpäťročný Sylvester Stallone nedávno prezradil, že počas nakrúcania filmu Rocky IV dostal od herca Dolpha Lundgrena takú tvrdú ranu, že následne skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti a dokonca si myslel, že zomrie. 


Lundgren vo filme stvárnil chladnokrvného Rusa Ivana Draga, boxerského súpera Rockyho Balbou, a svojho hereckého kolegu pravdepodobne nechtiac nešťastne trafil, až musel byť prevezený do nemocnice. Stallone o nakrúcaní boxerského súboja, pri ktorom k zraneniu došlo, povedal viac vo videu The Making of Rocky vs. Drago na svojom youtubovom kanáli.

„Prvá vec, ktorú sme nakrútili, bol môj vstup, potom jeho vstup a následne šlo predstavenie. Potom som sa počas boja skutočne zranil a museli ma z Kanady previezť na jednotku intenzívnej starostlivosti do Kalifornie,“ povedal slávny herec.



„Doslova ma rozdrvil,“ povedal Stallone. Údajne najskôr dokopy nič necítil, no neskôr v ten istý deň sa jeho zdravotný stav rapídne zhoršil. „Krvný tlak mi stúpol na 260. Chystal som sa hovoriť s anjelmi,“ zaspomínal si podľa amerického denníka herec preslávený najmä akčnými filmami z osemdesiatych a deväťdesiatych rokov.

„Bol som na jednotke intenzívnej starostlivosti obklopený mníškami a potom som sa musel vrátiť a dokončiť boj,“ povedal. Na jednotke intenzívnej starostlivosti vraj zostal štyri dni, kým sa vrátil, aby nakrútil zvyšok záverečnej bojovej scény. Dodal, že Lundgrenov silný úder do hrude môžu diváci vidieť v pôvodnom filme z roku 1985.

Film oslávi tento mesiac 36. výročie vzniku a podľa New York Post sa Stalloneho „Rocky“ memorabílie budú predávať na aukcii v decembri. Očakáva sa, že jeho typické červené boxerské rukavice z filmu Rocky III spolu s takmer 500 ďalšími rekvizitami používanými vo filmoch počas hercovej kariéry zarobia až 1,5 milióna dolárov. Rukavice sa na podujatí pravdepodobne budú predávať za 10 000 až 20 000 dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia