Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 15:19
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Zuzana Plačková predáva luxusnú Louis Vuitton bundu, v ktorej ju zadržala NAKA. Vraj na ňu nemá dobré spomienky

MÓDA ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Influencerka predáva bundu v hodnote 4 500 € za takmer polovicu pôvodnej ceny.

Zuzana Strausz Plačková na svojom Instagrame oznámila, že predáva svoju luxusnú páperovú bundu od francúzskeho módneho domu Louis Vuitton, v ktorej ju zatkla NAKA. Sudca Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) ju prepustil, no stále je obvinená z účasti v organizovanej skupine, ktorá sa zaoberala drogovou trestnou činnosťou.

Plačkovú aj s manželom Reném Strauszom zadržali v ich rodinnom dome v Miloslavove. Sociálnymi sieťami v tom čase kolovali fotografie influencerky v luxusnom outfite, ktorého cenovka bola na úrovni cca 6 800 eur. Mala na sebe tenisky Balenciaga, Dior klobúk a overal od Marine Serre. 

Najdrahším artiklom bola však práve spomínaná Louis Vuitton bunda s dizajnom talianskeho umelca Piera Fornasettiho. Jej hodnota je asi 4 500 eur. Zuzana Plačková však na bundu nemá dobré spomienky, keďže jej pripomína septembrové zatknutie. Z toho dôvodu sa ju rozhodla predať.

Domov
Zdieľať
Diskusia