Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2021, 14:12
Čas čítania 1:18
Dominik Vetrák

Venom a Carnage sa už nezadržateľne rútia do kín. Brutálne zábery ukazujú, ako zabíjajú ľudí a trhajú sa na život a na smrť

Venom a Carnage sa už nezadržateľne rútia do kín. Brutálne zábery ukazujú, ako zabíjajú ľudí a trhajú sa na život a na smrť
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložiť Uložené

Je len otázkou času, kedy sa Spider-Man konečne objaví vo Venomovi. Stane sa to už teraz?

Venom vs Carnage je slávny komiksový súboj, ktorý v podaní Sama Raimiho v jeho Spider-Manovi 3 nedopadol vôbec dobre. Uvedomuje si to aj sám režisér, ktorý svoj vlastný film niekoľkokrát kritizoval.

Sony a Marvel však majú šancu na reparát. Viacerí tvorcovia Venoma sa už vyjadrili, že stretnutie Spider-Mana Toma Hollanda a Venoma Toma Hardyho je len otázkou času. Možno sa toho dočkáme už vo Venom: Let There Be Carnage. 

Odporúčané
10 úžasných filmov z chladnej severskej kinematografie, ktoré ťa posadia na zadok a emočne rozdrvia 10 úžasných filmov z chladnej severskej kinematografie, ktoré ťa posadia na zadok a emočne rozdrvia 28. septembra 2021, 9:30

Snímku po mnohých odkladoch uvidíme v kinách už o dva týždne, konkrétne 14. októbra. Štúdio Sony v posledných dňoch a týždňoch ukazuje jeden televízny spot a klip za druhým. Máš tak možnosť vidieť množstvo doteraz nezverejnených záberov vrátane dialógov medzi postavami, akcie a súbojov medzi Venomom a Carnageom.

Eddie Brock žije po udalostiach prvého filmu s Venomom už celý rok, no ich spolunažívanie je neuveriteľne problematické. Eddieho už nebaví žiť výhradne ako antihrdina, a tak sa rozhodne nakopnúť svoju novinársku kariéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia