Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2021, 8:11
Čas čítania 1:12
Viktor Kniš

Fico nahneval susedov, vzácnu motorku parkuje v spoločných priestoroch. Nechali mu odkaz na kartóne

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Šéf Smeru síce tvrdí, že pravidlá cestnej premávky neporušuje, na dobrých vzťahoch so susedmi mu však zjavne veľmi nezáleží.

Robert Fico sa dostal do konfliktu so susedmi, pretože svoju unikátnu motorku parkuje v spoločných priestoroch. Informuje o tom portál Plus 7 dní, ktorému predseda strany Smer-SD povedal, že v tom nevidí žiadne porušenie dopravných predpisov. Na otázku o susedských vzťahoch v novostavbe Sokolská Residence pod bratislavskou Kalváriou neodpovedal. 

Podľa týždenníka sa prístup Fica susedom nepáči a nechali mu na mieste, kde zvykne parkovať, kartón s nápisom: „Toto nie je parkovacie miesto.“

Fico sa nedávno pripomenul v súvislosti so svojím bývaním, keď vo videu počítal, či sa mu na terasu bytu zmestí vrtuľník. Denník SME totiž napísal, že predseda Smeru býva vo väčšom byte, ako v skutočnosti tvrdil, čo znamená, že pravdepodobne platí neprimerane nízky nájom.

Odporúčané
Robert Fico nevie vysvetliť, kde spí a priznal stretnutia s N. Bödörom. Toto je 10 fatálnych chýb a toxických kontaktov šéfa Smeru Robert Fico nevie vysvetliť, kde spí a priznal stretnutia s N. Bödörom. Toto je 10 fatálnych chýb a toxických kontaktov šéfa Smeru 5. februára 2021, 14:30

Šéf Smeru strieda podnájmy dlhodobo, bývanie vysvetliť odmieta 

Robert Fico stále býva v prenajatom byte, ktorý mu za nízku sumu poskytuje poslanec Smeru Dušan Muňko. Novému Času potvrdil, že si u neho Robert Fico byt prenajíma, podľa jeho slov od 5. januára. „Je to primeraná suma, je to viac ako tisíc eur,“ vyjadril sa k cene prenájmu. Muňko kúpil byt za približne 600-tisíc eur, momentálne je jeho hodnota ešte vyššia. 

Šéf Smeru sa otázkam o svojom bývaní dlhodobo vyhýba. Keď opustil byt daňového podvodníka Ladislava Bašternáka, tvrdil, že si prenajíma byt v Ružinove, kým fotografi ho opakovane prichytili v kaštieli vo Vinosadoch alebo v Širokého hoteli Hilton. Tam sa podľa Plus 7 dní zdržiaval najčastejšie, ale len do zásahu NAKA v Hiltone v rámci akcie Mýtnik.

V pozadí hotela Hilton stoja údajní sponzori strany Smer Juraj Široký a väzobne stíhaný Jozef Brhel, podľa Plus 7 dní nie je vylúčené, že hviezdnu trojicu dopĺňa Miroslav Výboh cez sieť firiem napojených na hotel. 

 „Čo vás je do toho? Ak máte informáciu, že som porušil zákon, tak to veľmi rád vysvetlím. Áno, prenajal som si byt a bývam v prenajatom byte, všetky ostatné informácie vám už poskytol vlastník bytu,“ vyhlásil opakovane predseda Smeru.

Domov
Zdieľať
Diskusia