Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wakelake
7. septembra 2021, 16:00
Čas čítania 2:19
Sponzorovaný obsah

Atmosféra pravého beach clubu aj u nás v Bratislave? Ďalšia sezóna v Good Pointe je pomaly za nami

Atmosféra pravého beach clubu aj u nás v Bratislave? Ďalšia sezóna v Good Pointe je pomaly za nami
Zdroj: Good Point
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA LETO 2021
Uložiť Uložené

Good Point priniesol ďalšiu kvalitnú sezónu na bratislavských Zlatých pieskoch, kde si mohol okúsiť atmosféru párty ostrova.

Hoci leto sa už pomaly blíži ku koncu, atmosféru párty ostrova si môžeš ešte stále užiť aj v Bratislave na mieste, ktoré sa volá príznačne. Pláž Good Point na Wakelake ti totiž ešte niekoľko dní ponúka možnosť okúsiť párty cez deň aj večer, cestovateľské kino a mnoho ďalšieho. 

Tohtoročné leto v Good Pointe bolo pritom skutočne silné. Nejde totiž o hocijakú pláž, tento originálny koncept priniesol do mesta oveľa viac. Môžeš tu stráviť svoje pracovné dni a počas prestávok sa ísť vyšantiť na paddleboard či wakeboard do vody alebo si s kamarátmi zahrať kvíz, pozrieť kino či len tak posedieť pri vode s drinkom v ruke. Good Point je v závislosti od počasia otvorený v čase od 10.00 do 22.00 h a je prístupný pre všetkých od 18 rokov. 

Sleduj Good Point na Instagrame
good point, wakelake
Zdroj: Good Point

Pláž, na ktorej to žije 

Leto v Good Pointe patrilo medzi tie legendárnejšie. Ak si ho trávil na tomto mieste, určite ti neušli skvelé žúrky, ktoré pripomínali život na párty ostrovoch a často sa pretiahli na večerné dance párty s nohami na pláži a s obľúbeným drinkom v ruke. 

Good Point
Zdroj: Good Point

Populárnymi sa stali aj kvízy. Moderátori Michal Sabo či Janka Slačková si často pripravili skutočné zaujímavé témy a jasným dôkazom toho, že ľudia radi hádajú a súťažia, je aj fakt, že toto leto padol súťažný rekord – v jednu chvíľu tu totiž o výhru v podobe fľašky šampanského bojovalo až 17 tímov.

Good Point
Zdroj: Good Point

Tento rok si na pláži mohol byť svedkom aj rôznych nových aktivít. Jednou z nich je vernisáž Qaida Holmana, ktorého obrazy môžeš vidieť v Good Pointe až do konca sezóny. Skvelou spomienkou je aj koncert kapely Billy Barman, ktorý si si mohol ako návštevník užiť zdarma a zároveň si sa mohol stať súčasťou fanmade klipu k skladbe Mladým chýba vojna, ktorý vznikol zostrihaním videí z tohto večera.


Filmové večery pod hviezdami a denné párty 

Good Point je skrátka miesto, kde si každý nájde to svoje. Oplatí sa ti preto prísť prakticky v ktorýkoľvek deň. Napríklad každý utorkový večer tu bežia filmové noci, ktoré si môžeš užiť s kolegami, kamarátmi či so svojou polovičkou. Výber filmu je pritom vždy viac-menej na tebe, keďže o ňom môžeš hlasovať prostredníctvom instagramového profilu Wakelake

good point
Zdroj: Good Point

Good Point je však najmä o dobrej hudbe. Okrem kvalitného podmazu, ktorý ti spríjemní pobyt pri vode, si pre teba organizátori prichystali denné párty. Tie štartujú vždy v sobotu po kvíze, keď nastúpi ostrieľaný dídžej či dídžejka a roztancovať sa ťa posnaží rôznymi žánrami od drum & bassu až po dancehall. 

Good Point
Zdroj: Good Point

Miesto stvorené na relax, zábavu a rôzne aktivity

Hoci Good Point pomaly končí svoju sezónu, mestská pláž Wakelake ti ponúka ešte zopár dní na vodné aktivity, oddych, ale aj zábavu. Ani nevieš ako a stráviť tu pokojne môžeš celý deň. Vychutnaj si tu raňajky, zacvič si na workoutovom ihrisku alebo sa jednoducho schlaď v jazere či vyskúšaj wakeboard.

good point, wakelake
Zdroj: Good Point

Leto v Good Pointe sa ešte nekončí

Aj napriek pokročilejšiemu dátumu sa vďaka slnečnému počasiu môžeš tešiť na zaujímavý program. Už v stredu (8. septembra) na teba čaká napríklad prednáška skúseného cestovateľa Martina Navrátila, známeho skôr pod menom Travelistan, o jeho cestách po Iráne. Vstup je zadarmo.

Brány Good Pointu sú tak otvorené aj naďalej, a kým bude bratislavským Zlatým pieskom priať počasie, môžeš sa tu zastaviť a stráviť čas zábavou s kamarátmi, skúsiť si formovať postavu na vonkajšom workoute alebo len tak vylihovať na ležadle. No a ak chceš mať prehľad o tom, čo sa v Good Pointe deje, nezabudni sledovať jeho Instagram.

Sleduj Good Point na Instagrame
Good PointGood PointGood PointGood Point
Zobraziť galériu
(13)
Domov
Zdieľať
Diskusia