Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
13. augusta 2015, 17:53
Čas čítania 0:00
refresher team

FAST GOOD: Naučme sa pripraviť chutné hovädzie, uvariť dokonalú ryžu či udržať bylinky vždy čerstvé

KULTÚRA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Prvá pomoc pre tých, ktorí nemajú čas ani dostatok inšpirácie na to, aby sa angažovali v kuchyni.

V pilotnom diele sme vám ukázali, ako premeniť obľúbené jedlo Američanov na netradičnú pochúťku. Ohlasy nás príjemne prekvapili a na vaše podnety pridávame tentokrát k receptu aj zoznam ingrediencií. Radi by sme taktiež pripomenuli, prečo relácia FAST GOOD vznikla. Nápad sa zrodil v hlave mladého kuchára Učka, ktorý by rád ukázal nielen mladým ľudom, že varenie nie je mágia pre kúzelníkov, ale prípravu rýchleho a chutného jedla zvládne každý z nás. K výrobe je často potrebných len pár ingrediencií, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou nájdeme v každej domácnosti, takže pre zažehnanie hladu nie je potrebné obracať sa len na reštaurácie a donáškové služby. No a keďže máme všetci málo času, tak sa svojimi tipmi sústreďuje prevažne na jedlo, ktoré bezproblémovo pripravíme za pár minút.
 
V druhom pokračovaní FAST GOOD sa pozrieme na obľúbené jedlo blízkeho východu. Ide o pokrm z mletého mäsa pripravený s výbornou omáčkou a naviac sa dozviete, ako sa naučiť jednoducho variť ryžu, čo býva často nočnou morou mnohých domácností, alebo tiež tip, ako udržať čerstvé bylinky čo najdlhšie vo fresh stave. Všetky pripomienky k našej novej relácii môžete zanechať v priestore pod článkom a nepohneváme sa ani v prípade, že sa rozhodnete zanechať pozitívny komentár. Ak vás zaujímajú fotky z natáčania alebo rôzne tipy, napríklad aj o tom, koľko času a peňazí stojí príprava jedál, ktoré vám ukazujeme, tak sledujte Instagram @wearefastgood.
 
ingrediencie:
 
400gr hovädzie mäso (mleté)
150gr šošovice (môže byť konzervovaná)
1 - 2 čl garam masala
pár lyžíc slnečnicového oleja
1ks plechovky s lúpanými paradajkami
1čl kurkuma
2ks jarnej cibulky
1 pl medu
1 zväzok koriandru
soľ
čierne korenie
 
 
FAST GOOD: Naučme sa pripraviť chutné hovädzie, uvariť dokonalú ryžu či udržať bylinky vždy čerstvé
FAST GOOD: Naučme sa pripraviť chutné hovädzie, uvariť dokonalú ryžu či udržať bylinky vždy čerstvé
Späť
Zdieľať
Diskusia