Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2015, 11:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luxusná donášková služba marihuany vytvorená pre skutočných fajnšmekrov

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Oproti svojim konkurentom ponúkajú títo "profesionáli" širší sortiment a zároveň prístup na značne vyššej úrovni.

USA zaznamenáva v posledom období výrazne narastajúci počet oblastí, kde sa marihuana legalizuje. Ruka v ruke s týmto krokom si ľudia začínajú uvedomovať svoje možnosti a v žiadnom prípade nezaostávajú ani podnikatelia. Vzniklo už dokonca aj množstvo donáškových služieb, ktoré vám požadované množstvo prinesú priamo k vám domov. Žiadna z nich sa však podrobnejšie nezaoberá tým, čo predáva a vám sa tak môže stať, že si objednáte nekvalitnú vzorku so slabším účinkom. A tak sa Austin Heap, CEO a co-founder spoločnosti Potbox, rozhodol servírovať svojim zákazníkom len to najlepšie na trhu. Spolu so svojím tímom odborníkov ponúka širší sortiment a zároveň značne profesionálnejší prístup.

Celý proces objednávania cez internet je pri tom úplne jednoduchý. Stačí, ak sa spoločnosti v krátkosti predstavíte a poskytnete im podklady od psychológa. Netreba zabúdať, že v Amerike máte na diablov šalát nárok len v prípade, že ste vlastníkom medicínskeho predpisu, ktorý sa dá podľa dostupných informácií bez problémov zadovážiť aj pre turistov, teda ide prakticky len o formalitu. Následne si z dostupných možností, napríklad podľa chuti vyberiete to, čo máte radi a expert z Potboxu pre vás zvolí dve najvhodnejšie vzorky. Jednoduché, no nie? 

Luxusná donášková služba marihuany vytvorená pre skutočných fajnšmekrov


A čím sa Potbox značne líši od svojich konkurentov? Spoločnosť vám poskytne dostatok informácií o genetickom dedičstve rastliny a taktiež poznámky z predošlej degustácie, vďaka čomu si môžete vybrať presne to, čo hľadáte. Balenie obsahuje aj dva vopred pripravené jointy grátis, ktoré slúžia ako ochutnávka a zároveň prvá pomoc, ak sa už neviete svojej objednávky dočkať. Zatiaľ najväčšou nevýhodou projektu je značne vyššia cena v porovnaní s ostatnými donáškami. 8 gramov zážitkov vás odľahčí o 150 dolárov, čo je približne dvojnásobne viac, ako pri konkurencii, no cena by sa podľa majiteľov mala čoskoro znižovať. Takýto luxus si zatiaľ môžu zástancovia užívať len v San Francisco Bay Area.

Luxusná donášková služba marihuany vytvorená pre skutočných fajnšmekrov
Späť
Zdieľať
Diskusia