Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2015, 18:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ prijal pozvanie do projektu s kúzelníkom, ktorého triky nedokáže nikto vysvetliť

ZAUJÍMAVOSTI SEPAR
Uložiť Uložené

Nájsť kartu v balíčku môže byť jednoduché, ale čo tak rozbiť sklenenú fľašu pohľadom?

Aj napriek nespočetnému množstvu rozličných kúzelníkov a iluzionistov nás ešte žiadny nezaujal natoľko, aby sme mu venovali aspoň zopár riadkov. Len prednedávnom sme však začali registrovať mladého a sebavedomého človeka, ktorý si hovorí Bc. magician. Jeho skutočné meno je Radek Bakalář a všetky jeho doterajšie počiny si môžeš pozrieť na oficiálnom YouTube kanáli

Do úspešného projektu Revolution of Magic si pravidelne pozýva známych českých interpretov, kde nechýbal ani Vladimir 518, Ben Cristovao, DJ Wich či Michal David. Tí prijali pozvánku do seriálu hlavne kvôli vlastnej zvedavosti. Inak tomu nebolo ani v aktuálne poslednej časti pri Separovi, pre ktorého si Radek pripravil šou v podobe troch trikov. A verte mi, vysvetliť tieto ilúzie nebude jednoduché. Keďže sú všetky jeho kúsky sprevádzané aj iným nezainteresovaným človekom, zbytočne budete hľadať triky v strihu kamery. Ako dôkaz by mali stačiť už len Separove výkriky a neveriace pohľady po každom kúzle. Sklenenú fľašu, ktorú rozbil pohľadom si však musel u Piráta doma upratať sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia