Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2014, 13:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Iron Man vs. Captain America! Pripravte sa na boj medzi Avengermi, začína Civil War.

FILMY A SERIÁLY IRON MAN MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Robert Downey Jr. sa pripája ku Captain America 3, kde zohrá veľmi dôležitú úlohu. Zdá sa, že Marvel pomaly pripravuje Civil War, v ktorej sa Cap a Iron man postavia proti sebe.

Len včera Marvel oznámil, že v lete roku 2015 nás čaká komiks Civil War. Nevie sa, či sa jedná o pokračovanie, remake alebo len prerozprávanie príbehu, keďže nám prvýkrát bol ponúknutý pred 8 rokmi. Downey už dlhšie hovorí, že Marvel pomaly začne odhaľovať svoje veľké plány, čo asi začalo dnešným dňom, kedy bolo potvrdené, že sa objaví čoby Iron Man po boku, respektíve oproti Captainovi America v tretej časti Steva Rogersa, ktorá sa už horúčkovito pripravuje. Zdá sa, že Iron Mana 4 neuvidíme. Downey po vyhláseniach, že bude, začal meniť svoj názor. Zdá sa teda, že bude vystupovať vo filmoch ostatných hrdinov. Všetky okolnosti naznačujú jediné. Čaká nás CIVIL WAR! Jedná sa o jednu z najznámejších a najdôležitejších udalostí v tomto komiksovom svete, kde figurujú ako X-Men, tak Avengeri aj Fantastic Four. V podstate ide o stret všetkých možných hrdinov. O čo v nej ide? 

Príbeh komiksu proti sebe stavia dve frakcie superhrdinov - tých, ktorí odhalia svoju identitu verejnosti a chcú, aby tak urobili všetci superhrdinovia a sú vedení Tonym Starkom a tých, ktorí sú proti tomu a sú vedení Stevom Rogersom. Veľkú úlohu v tomto príbehu zohráva aj samotný Spider-Man alias Peter Parker. Ten však patrí Sony, avšak podľa posledných rumors sa plánuje doteraz nevídaná spolupráca. Spidey sa má Marvelu požičať, nakoľko potrebuje nakopnúť a spoločenstvo okolo Kevina Feiga ho potrebuje ako soľ. Celú Civil War, aktuálnu situáciu v Marvel Cinematic Universe a aj ďalšie veci si zhrnieme v ďalšom diele zo Sveta Marvelu, ktorý už dlhšie odkladať nemôžem. Tešíte sa na spojenie Downey - Evans? Čo myslíte, uvidíme Civil War už v Avengers IV?

Iron Man vs. Captain America! Pripravte sa na boj medzi Avengermi, začína Civil War.

Späť
Zdieľať
Diskusia