Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2014, 21:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hobit: Bitka piatich armád s očarujúcim prvým trailerom. To musíš vidieť!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po troch obrázkoch a plagáte so Smaugom tu konečne vďaka Comic-Conu máme aj prvý trailer pre tretieho Hobita! Obrovská bitka piatich armád a k tomu ešte aj ohromujúci drak! Zvládnu to trpaslíci, elfovia a hobit?

Hobit: Bitka piatich armád s očarujúcim prvým trailerom. To musíš vidieť!

Ako bude vyzerať spojenie LoTRa a Hobbita na striebornom plátne? 6. film zo Stredozeme od nestarnúceho a nepriberajúceho Petera Jacksona sa volá The Hobbit: The Battle of the Five Armies/Bitka piatich armád, aj keď pôvodne znel názov Cesta tam a späť. Z názvu je teda jasné, čo uvidíme. Obyvatelia Jazerného mestečka budú mať určite dosť problémov s drakom Smaugom, ktorého Thorin, Bilbo a spol vypustili. Tu bude kľúčovou postavou zrejme Bard (Luke Evans), ale nechajme sa prekvapiť (tí, čo nečítali knihu). Thorin je čoraz viac pomätenejší a prahne po bohatstve so zatemneným rozumom, a tak sa Bilbo bude musieť uchýliť k zúfalému a nebezpečnému činu - aspoň tak to tvrdí oficiálny synopsa. Určite sa dočkáme aj obrovskej bitky piatich armád, na ktorej veľkolepé prevedenie sa tešia úplne všetci. 

Svoje úlohy z dvojky si zopakujú Legolas (Orlando Bloom), Tauriel (Evangeline Lily) a Bard (Luke Evans). Uvidíme samozrejme aj Bilba (Martin Freeman), elfieho kráľa Thranduila (Lee Pace), Gandalfa (Ian McKellen), partiu trpaslíkov a vlastne všetkých. V kinách uvidíme tretieho Hobita 18. decembra, o týždeň skôr si ho užijú bratia Česi, takže si asi spravíme výlet za hranice. Čo vravíte na trailer? Ste spokojní? Nakoniec, poriadne zábery neuvidíme asi do októbra, takže treba byť trpezlivý.


Trailer ste o pár minút skôr mohli vidieť na našom Filmkulte, takže sa k nám neváhajte pridať a byť vo filmovom svete o čosi rýchlejší, než zvyšok sveta.

Hobit: Bitka piatich armád s očarujúcim prvým trailerom. To musíš vidieť!
Hobit: Bitka piatich armád s očarujúcim prvým trailerom. To musíš vidieť!
Domov
Zdieľať
Diskusia