Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 9. 5. 2022
13:13
Slovenská armáda ťa vojensky vycvičí a zaplatí ti za to 1 300 eur. Registráciu na dobrovoľnú prípravu už spustila.Slovenská armáda ťa vojensky vycvičí a zaplatí ti za to 1 300 eur. Registráciu na dobrovoľnú prípravu už spustila.
12:22
Doctor Strange 2 je po Spider-Manovi najlepšie zarábajúcim filmom od čias pandémie. Po víkende má na konte už takmer pol miliardy dolárov.Doctor Strange 2 je po Spider-Manovi najlepšie zarábajúcim filmom od čias pandémie. Po víkende má na konte už takmer pol miliardy dolárov.
11:02
FOTO: Takto dnes vyzerala tradičná ruská vojenská prehliadka v Moskve. Prelet lietadiel vo formácii písmena Z museli zrušiť.FOTO: Takto dnes vyzerala tradičná ruská vojenská prehliadka v Moskve. Prelet lietadiel vo formácii písmena Z museli zrušiť.
10:03
Za posledný deň pribudlo 53 prípadov koronavírusu z 564 PCR testov. Zomrelo 6 pacientov. V nemocniciach zostáva hospitalizovaných 448 osôb.
7:16
Hlavnú úlohu v seriáli Doctor Who prvýkrát stvárni černošský herec. Predtým si zahral obľúbenú rolu v seriáli Sexuálna výchova.Hlavnú úlohu v seriáli Doctor Who prvýkrát stvárni černošský herec. Predtým si zahral obľúbenú rolu v seriáli Sexuálna výchova.