Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 25. 4. 2022
10:05
KORONAVÍRUS: Laboratóriá za posledných 24 hodín otestovali 1 888 vzoriek, 370 z nich bolo pozitívnych. Covidu podľahlo ďalších 13 ľudí, v nemocniciach je 1 015 pacientov. (NCZI)
Nedeľa 24. 4. 2022
19:35
„Myslím si, že o 20, možno 50 rokov naozaj budeme môcť vkročiť do takého metaverza, ktoré sa bude podobať Matrixu." Adam Rajnoha tvorí budovy do metaverza a jeho firma Yard Studio patrí medzi svetových lídrov pri virtuálnej realite.„Myslím si, že o 20, možno 50 rokov naozaj budeme môcť vkročiť do takého metaverza, ktoré sa bude podobať Matrixu." Adam Rajnoha tvorí budovy do metaverza a jeho firma Yard Studio patrí medzi svetových lídrov pri virtuálnej realite.
19:02
V Česku kúpiš lacnejšie starý zámok než byt v Prahe. Ako si to vysvetľujú realitní makléri?V Česku kúpiš lacnejšie starý zámok než byt v Prahe. Ako si to vysvetľujú realitní makléri?
18:35
NAKA bude vyšetrovať, či má Fico majetok, pozrú sa aj na jeho dovolenku v Turecku. Väzba Kaliňáka je historický zlom, tvrdí prokurátor Šanta.
17:48
Prezidentka Čaputová bude týždeň úradovať z Košíc. Na východe privíta aj nemeckého prezidenta.Prezidentka Čaputová bude týždeň úradovať z Košíc. Na východe privíta aj nemeckého prezidenta.
13:21
Prieskum o vláde: najviac ľudí verí Hegerovi, najmenej Matovičovi. Súčasnej vláde nedôveruje skoro 70 % opýtaných.
12:14
11:08
Slováka a nemeckú novinárku zadržala v Iraku armáda. Sú vo väzbe, predtým ich bezdôvodne držali na vojenskej základni.
10:23
Putin vraj najstaršej dcére nakázal domáce väzenie. Chcela ísť na narodeniny do zahraničia, otec sa však bojí, že by sa nevrátila.