Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
9. mája 2022, 14:31
Čas čítania 0:51

VIDEO: Klányi z Občianskeho tribunálu, po ktorom pátra polícia, varuje, že si poňho príde komando NAKA. Vraj iba slúžil národu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Jozef Klányi sa momentálne ukrýva pred policajným pátraním.

Hlavný predstaviteľ protisystémového združenia demonštrantov z Občianskeho tribunálu sa vyjadril k pátraniu, ktoré po ňom vyhlásila polícia. Jozef Klányi, ktorý sa posledné roky prezentuje ako hlava združenia, zverejnil takmer desaťminútové video, kde sa bráni proti vznesenému obvineniu a argumentuje, že sa ho štát iba snaží umlčať.

„Cieľom je kriminalizácia mojej osoby,“ hovorí Klányi. Predpokladá, že polícia po ňom vyhlásila pátranie, aby verejnosť pripravila na „plánovaný prepad komandom NAKA“.

Polícia v príspevku na Facebooku v nedeľu 8. mája bližšie nešpecifikovala, z akých trestných činov je Klányi podozrivý, ako dôvod pátrania uviedla iba „podozrivý zo všeobecnej trestnej činnosti“.

Klányi sa v minulosti viackrát podieľal na protestoch proti koronavírusovým opatreniam, spochybňoval legitimitu vlády a dostal sa do viacerých potýčok s bezpečnostnými zložkami štátu.

„Chcú, aby ste si mysleli, že za všetkým stojím ja, čo by som bol veľmi rád, ale nie je to pravda,“ bráni sa vo videu. Doteraz vraj pôsobil „v službách slovenského národa“.

16. marca 2024, 9:30 Čas čítania 11:51 Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor) Bývalý člen NAKA: Vyhrážali sa nám, že skončíme zakopaní v Karpatoch. Brali sme to však ako súčasť našej práce (Rozhovor)

„Sme pod desivou nadvládou režimu, ktorému ľudia nedôverujú. Je to nadvláda, okupácia, vykorisťovanie a depopulácia, vďaka čomu si dovolia tvrdiť, že som kriminálny živel,“ vysvetľuje, prečo ho chce polícia údajne zadržať. Zuzanu Čaputovú označil za „ilegálnu, samozvanú prezidentku a vrahyňu, ktorá má priamy podiel na medzinárodnom vyhladzovacom programe“.

Domov
Zdieľať
Diskusia