Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 28. 9. 2022
13:11
Burberry má nového kreatívneho riaditeľa. Taliana Riccarda Tisciho nahradí Daniel Lee, pracoval pre Balenciagu aj Bottegu Venetu.Burberry má nového kreatívneho riaditeľa. Taliana Riccarda Tisciho nahradí Daniel Lee, pracoval pre Balenciagu aj Bottegu Venetu.
12:59
Andrej Stančík bude štátnym tajomníkom. Môže to mocensky zamiešať karty, tvrdí Marcinková.Andrej Stančík bude štátnym tajomníkom. Môže to mocensky zamiešať karty, tvrdí Marcinková.
11:07
Historický úspech pre slovenskú barovú scénu: Bratislavský Antique American Bar zaradili medzi najlepšie bary sveta.Historický úspech pre slovenskú barovú scénu: Bratislavský Antique American Bar zaradili medzi najlepšie bary sveta.
10:43
Ukrajina pripravuje pokyny pred prípadným jadrovým útokom. Obáva sa najmä použitia menších taktických zbraní.Ukrajina pripravuje pokyny pred prípadným jadrovým útokom. Obáva sa najmä použitia menších taktických zbraní.
8:12
Hugh Jackman sa vracia ako Wolverine. Objaví sa v Deadpoolovi 3, poznáme aj dátum vydania.Hugh Jackman sa vracia ako Wolverine. Objaví sa v Deadpoolovi 3, poznáme aj dátum vydania.
Utorok 27. 9. 2022
21:11