Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer TASR
28. septembra 2022, 11:34
Čas čítania 0:24

Kolobežkára na D1 pri Ilave zastavila až polícia. Vyhovoril sa na navigáciu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

K incidentu došlo počas hustého lejaku.

Trenčianskym dopravným policajtom sa naskytol nečakaný pohľad, keď na diaľnici D1 zastavili muža na elektrickej kolobežke. Na jeho prítomnosť v pravom pruhu diaľnice smerujúcej do Žiliny pri meste Ilava ich upozornili okoloidúci vodiči. Po zastavení hliadkou príslušníkom polície muž vysvetlil, že mal namierené do Púchova a na diaľnici sa ocitol, keď dodržiaval pokyny GPS navigácie. 

O kurióznom incidente informovala trenčianska polícia na Facebooku. Policajti 30-ročnému mužovi uložili blokovú pokutu a v spolupráci s pracovníkmi Národnej diaľničnej spoločnosti ho odviezli mimo diaľnice. Kolobežkár pokračoval smerom do Púchova po ceste II. triedy. V čase intervencie podľa polície „husto lialo a hrozilo nebezpečenstvo dopravnej nehody“.

Anketa:
Dostala ťa už GPS navigácia do nebezpečnej situácie?
Áno.
Nie.
Áno.
50 %
108 Hlasov
Nie.
50 %
110 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia