Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
28. septembra 2022, 9:34
Čas čítania 0:43

Zabudni na skladanie, Intel a Samsung predstavili vysúvací displej

Kategória:
Tech
Uložiť Uložené

Na prvé komerčné produkty si ešte budeme musieť počkať.

Intel a Samsung predstavili prvé zariadenie s „vysúvacím“ displejom. Na slávnostnom predstavení noviniek predstavil tablet schopný zväčšenia z 13 na 17 palcov generálny riaditeľ Samsung Display J. S. Choi. 

Intel sa podľa the Verge na segment zasúvacích obrazoviek začal sústrediť po tom, ako čiastočne zanevrel na zariadenia s dvoma displejmi. Samotný posuvný počítač je zatiaľ len konceptom a od spoločnosti Intel alebo Samsung Display nie sú žiadne správy o tom, kedy sa dostane do širšej produkcie.

Podľa J. S. Choia majú zariadenia s vysúvacími displejmi predstavovať kompromis medzi prenosnosťou a náročnejšími potrebami. J. S. Choi naznačil, že vysúvacie obrazovky môžu čiastočne utlmiť nedávny rozkvet technológie skladacích displejov, aké poznáme zo segmentu smartfónov.

18. januára 2024, 14:30 Čas čítania 2:33 Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko

Nové zariadenia s posuvnými displejmi si budú vyžadovať vývoj nového softvéru aj špecifických aplikácií. Spoločnosť Intel stihla na displeji ukázať nový softvér Unison, ktorého cieľom je prepojiť počítače poháňané Intelom k smartfónom vrátane iPhonov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia