Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 24. 9. 2020
18:53
Sleduj skvelý trailer pre prvý oscarový materiál od Netflixu. Sacha Baron Cohen v ňom vedie revolúciu v uliciach ChicagaSleduj skvelý trailer pre prvý oscarový materiál od Netflixu. Sacha Baron Cohen v ňom vedie revolúciu v uliciach Chicaga
17:37
Zlatan Ibrahimovič mal pozitívny test na koronavírus. Zostáva v karanténe a vynechá najbližšie zápasy.Zlatan Ibrahimovič mal pozitívny test na koronavírus. Zostáva v karanténe a vynechá najbližšie zápasy.
14:17
Hra, ktorú si dva roky takmer nikto nevšimol ovládla Twitch. Vývojári Among Us museli odložiť aj jej pokračovanie.Hra, ktorú si dva roky takmer nikto nevšimol ovládla Twitch. Vývojári Among Us museli odložiť aj jej pokračovanie.
13:26
Donald Trump naznačuje, že ak voľby prehrá, bude sa brániť. Odmietol slúbiť pokojné odovzdanie moci.Donald Trump naznačuje, že ak voľby prehrá, bude sa brániť. Odmietol slúbiť pokojné odovzdanie moci.
10:54
Andruskó píše z väzenia po oslobodení Kočnera, spomína Fica: Vražda Kuciaka bola politická, generálnu prokuratúru ovláda mafia.Andruskó píše z väzenia po oslobodení Kočnera, spomína Fica: Vražda Kuciaka bola politická, generálnu prokuratúru ovláda mafia.
9:40
Minister zdravotníctva Marek Krajčí je opäť v karanténne, tentokrát priznáva, že sa necíti úplne zdravo.Minister zdravotníctva Marek Krajčí je opäť v karanténne, tentokrát priznáva, že sa necíti úplne zdravo.
8:33
V Česku pribudlo 2 309 nakazených, pľúcne ventilátory v Prahe sú podľa ministra na hrane kapacity.
7:04
Streda 23. 9. 2020
22:06
Hráči si pomýlili novú konzolu so 7 rokov starou. V deň spustenia predobjednávok Xbox Series X sa zvýšil predaj Xbox One X o 747 %.Hráči si pomýlili novú konzolu so 7 rokov starou. V deň spustenia predobjednávok Xbox Series X sa zvýšil predaj Xbox One X o 747 %.