Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 16. 8. 2020
12:28
Video: Mužovi padla na hlavu mačka. V nemocnici strávil 23 dní.Video: Mužovi padla na hlavu mačka. V nemocnici strávil 23 dní.
11:33
MAPA: Najviac nových prípadov je v Bratislave. Koronavírusom sa u nás nakazili pacienti od 6 do 89 rokov.MAPA: Najviac nových prípadov je v Bratislave. Koronavírusom sa u nás nakazili pacienti od 6 do 89 rokov.
8:44
Zomrel brat Donalda Trumpa. Prezident USA ho označil za svojho najlepšieho priateľa.Zomrel brat Donalda Trumpa. Prezident USA ho označil za svojho najlepšieho priateľa.
7:49
Skvelá virtuálna hudobná show The Weeknda na TikToku. Spevák vyzbieral 350-tisíc na dobrú vec, ďalších 300-tisíc venoval BejrútuSkvelá virtuálna hudobná show The Weeknda na TikToku. Spevák vyzbieral 350-tisíc na dobrú vec, ďalších 300-tisíc venoval Bejrútu
Sobota 15. 8. 2020
16:49
Do Poľska príde ďalších 1000 amerických vojakov. Varšava o to dlho žiadala, bojí sa útoku Ruska.Do Poľska príde ďalších 1000 amerických vojakov. Varšava o to dlho žiadala, bojí sa útoku Ruska.
15:03
Manažér Volkswagenu si nahral tajné stretnutie vedenia firmy. Polícia neskôr našla jeho mŕtvolu v obhorenom aute.Manažér Volkswagenu si nahral tajné stretnutie vedenia firmy. Polícia neskôr našla jeho mŕtvolu v obhorenom aute.
13:38
Dominika Mirgová rapuje o stratenom bratovi: Je to jedna z mojich naúprimnejších skladieb, zdôverila sa.Dominika Mirgová rapuje o stratenom bratovi: Je to jedna z mojich naúprimnejších skladieb, zdôverila sa.