Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 11. 10. 2020
13:29
Najbližšie dušičky by nemali byť štandardné, hovorí minister. Najskôr sa však musí stretnúť s biskupmi.Najbližšie dušičky by nemali byť štandardné, hovorí minister. Najskôr sa však musí stretnúť s biskupmi.
10:02
7:49
Majitelia chceli utratiť psa, no namiesto toho ho pochovali zaživa. Nemecký ovčiak sa vykopal z vlastného hrobu.Majitelia chceli utratiť psa, no namiesto toho ho pochovali zaživa. Nemecký ovčiak sa vykopal z vlastného hrobu.
Sobota 10. 10. 2020
19:56
V Severnej Kórei bola nezvyčajná nočná vojenská prehliadka. Kim Čong-un predviedol nové rakety.V Severnej Kórei bola nezvyčajná nočná vojenská prehliadka. Kim Čong-un predviedol nové rakety.
16:10
Mladý Slovák padal z hrebeňa Končistej 40 metrov. Ako zázrakom sa mu podarilo prežiť.Mladý Slovák padal z hrebeňa Končistej 40 metrov. Ako zázrakom sa mu podarilo prežiť.
14:15
Dalyb vydáva deluxe verziu albumu Teen(r)age: 3-krát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu.Dalyb vydáva deluxe verziu albumu Teen(r)age: 3-krát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu.
13:28
Koronavírus zabíja aj zvieratá. Na farmách v Utahu zahynulo 8-tisíc noriek.Koronavírus zabíja aj zvieratá. Na farmách v Utahu zahynulo 8-tisíc noriek.
11:47
Na letisku v Madrie zahynulo 23-tisíc kuriatok. Nechali ich v sklade niekoľko dní bez jedla a vody.Na letisku v Madrie zahynulo 23-tisíc kuriatok. Nechali ich v sklade niekoľko dní bez jedla a vody.