Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 24. 2. 2021
16:54
Slovensko kvôli nedostatku vakcín pozastavuje očkovanie. Týždeň sa bude podávať len druhá dávka.Slovensko kvôli nedostatku vakcín pozastavuje očkovanie. Týždeň sa bude podávať len druhá dávka.
16:35
15:24
Tesne pred samovraždou vypovedal Böhm aj o Kuciakovej vražde. Mal sa po nej stretnúť s Tóthom a riešiť ďalší postup.
13:57
9:31
Predavačov možno čaká prednostné očkovanie AstraZenecou, Sputnik V chce Krajčí podávať v rámci klinického testovania.
7:01
19-ročná hviezda TikToku udržiavala vzťah s 13-ročným chlapcom. Následne otehotnela, internet ju viní z pedofílie.19-ročná hviezda TikToku udržiavala vzťah s 13-ročným chlapcom. Následne otehotnela, internet ju viní z pedofílie.
Utorok 23. 2. 2021
22:15
Ejakulát na tvári herečky vytvorili z krémovej polievky, herci z Game of Thrones si pri sexe aj poplakali. 10 erotických scén a pozadie ich natáčania. Využívali herci umelé pubické ochlpenie alebo si nechali narásť pravý „bush“? A akým spôsobom sa natáčajú autentické scény s ejakuláciou?
20:35
Na Dvojke dnes o 23:10 štartuje televízna relácia Klubtúra. Seriál má divákom priblížiť lokálne klubové scény z celého Slovenska. (rtvs)