Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 10. 2. 2021
14:34
Ruská televízia sa snaží spochybniť Navaľného. Ako odpoveď na video o Putinovom sídle natočila jeho apartmán v Nemecku.Ruská televízia sa snaží spochybniť Navaľného. Ako odpoveď na video o Putinovom sídle natočila jeho apartmán v Nemecku.
13:01
„Ja nie som mačka,“ tvrdil právnik sudcovi počas videokonferencie. Nevedel si vypnúť filter na videu.„Ja nie som mačka,“ tvrdil právnik sudcovi počas videokonferencie. Nevedel si vypnúť filter na videu.
12:36
Ochota ľudí nechať sa zaočkovať na Slovensku stúpa. Za vakcináciu sú najmä mladí ľudia.Ochota ľudí nechať sa zaočkovať na Slovensku stúpa. Za vakcináciu sú najmä mladí ľudia.
12:14
Aplikácii Clubhouse odovzdávaš všetky svoje kontakty. Zrušenie účtu je takmer nemožné.Aplikácii Clubhouse odovzdávaš všetky svoje kontakty. Zrušenie účtu je takmer nemožné.
11:35
Šperk za 24 miliónov implantovaný v strede čela Lil Uziho robí problémy. Najprv začal krvácať, teraz diamant skoro odpadol.Šperk za 24 miliónov implantovaný v strede čela Lil Uziho robí problémy. Najprv začal krvácať, teraz diamant skoro odpadol.
9:02
Charlotte Ella Gottová je na Instagrame. Jediným príspevkom získala cez 88-tisíc followerov.Charlotte Ella Gottová je na Instagrame. Jediným príspevkom získala cez 88-tisíc followerov.