Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 21:40
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Tiger Woods mal vážnu dopravnú nehodu, aktuálne ho operujú v nemocnici. Z vraku auta ho museli vyberať kliešťami

NEWS TIGER WOODS
Uložiť Uložené

Svetový golfista mal utrpieť stredne ťažké, až kritické zranenia.

Golfová legenda Tiger Woods mal vážnu dopravnú nehodu  v Los Angeles. Jeho vozidlo sa niekoľkokrát prevrátilo a golfista utrpel mnohopočetné zranenie nohy, informuje The Guardian. Z auta ho museli vyberať pomocou hydraulických nožníc. Previezli ho do nemocnice, kde podstúpil operáciu.

Odporúčané
Trikrát si zlomil penis, Madonna mu núkala 20 miliónov za dieťa a bol aj bezdomovcom. 10 zaujímavostí o Dennisovi Rodmanovi Trikrát si zlomil penis, Madonna mu núkala 20 miliónov za dieťa a bol aj bezdomovcom. 10 zaujímavostí o Dennisovi Rodmanovi 4. júna 2020, 9:36

Zdravotný stav 45-ročnej golfovej hviezdy nie je známy, hovorca Los Angeles County Henry Narvez pre média uviedol, že utrpel stredne ťažké, až kritické zranenia. V aute sa okrem Woodsa nik iný nenachádzal a žiadne iné vozidlo sa do nehody nezapojilo. Detaily nehody a to, za akých okolností auto golfistu zišlo z cesty, sú zatiaľ neznáme. 

Woodsa previezli do fakultnej nemocnice Harbor-UCLA Medical Center. Správu potvrdil aj jeho manažér Mark Steinberg. „Tiger Woods mal dnes v Kalifornii dopravnú nehodu, pri ktorej utrpel mnohopočetné zranenie nohy. Momentálne ho operujú.“

Golfista sa naposledy na verejnosti ukázal v pondelok, na golfovom ihrisku s Dwaynom Wadeom, bývalou basketbalovou hviezdou Miami Heat.

Domov
Zdieľať
Diskusia