Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 11. 4. 2021
7:24
Krvné testy na depresiu? Vedci prišli s prelomovou metódou, ktorá dokáže zistiť, akou psychickou poruchou môžeš trpieť.Krvné testy na depresiu? Vedci prišli s prelomovou metódou, ktorá dokáže zistiť, akou psychickou poruchou môžeš trpieť.
Sobota 10. 4. 2021
18:37
V Egypte objavili stratené zlaté mesto. Podľa expertov ide o najväčší objav od Tutanchamónovej hrobky.V Egypte objavili stratené zlaté mesto. Podľa expertov ide o najväčší objav od Tutanchamónovej hrobky.
17:39
Kolíková sa zastala šéfky ŠÚKL-u. Zverejnila Memorandum dobrého vládnutia, ktoré mali podpísať koaliční poslanci.
15:39
Mazurek: Slovo Cigán je úplne normálne. Mnohí si tak sami hovoria, napríklad Cigánski diabli.
14:32
Očkovať sa môžu už aj ľudia od 45 rokov. V týchto mestách nájdeš voľné kapacity.Očkovať sa môžu už aj ľudia od 45 rokov. V týchto mestách nájdeš voľné kapacity.
13:26
Časť obchodov by sa mala otvoriť už 19. apríla. Na reštaurácie, bary či wellness však máme podľa premiéra zabudnúť.Časť obchodov by sa mala otvoriť už 19. apríla. Na reštaurácie, bary či wellness však máme podľa premiéra zabudnúť.
13:14
Matovičovo nadávanie vedcom bolo podľa Hegera „nešťastné“. Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí, tvrdí.
11:32
Počas roka pandémie pribudlo na svete takmer 500 nových miliardárov. Pridali sa k nim aj Kim Kardashian či šéf Applu.Počas roka pandémie pribudlo na svete takmer 500 nových miliardárov. Pridali sa k nim aj Kim Kardashian či šéf Applu.
10:07
Na Slovensku zomrelo ďalších 76 ľudí na koronavírus. PCR a AG testy odhalili dokopy 1 869 pozitívnych.Na Slovensku zomrelo ďalších 76 ľudí na koronavírus. PCR a AG testy odhalili dokopy 1 869 pozitívnych.
9:17
Matovič rokoval s Orbánom „za zatvorenými dverami. Ktovie, o čom diskutovali, keď vykázal našu diplomaciu, reaguje Korčok.
Piatok 9. 4. 2021