Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 2. 4. 2021
Štvrtok 1. 4. 2021
22:28
Sex, striptérky, šialená akcia a skvelé tempo. Trailer pre bláznivý film Zola strhol internet.Sex, striptérky, šialená akcia a skvelé tempo. Trailer pre bláznivý film Zola strhol internet.
19:01
V 15-kilometrovej kolóne z Bratislavy museli vodiči čakať 90 minút. Policajné kontroly budú cez sviatky intenzívnejšie.V 15-kilometrovej kolóne z Bratislavy museli vodiči čakať 90 minút. Policajné kontroly budú cez sviatky intenzívnejšie.
18:36
VIDEO: Opitý Slovák skočil rovno pod auto. Vodič nemal šancu zastaviť.VIDEO: Opitý Slovák skočil rovno pod auto. Vodič nemal šancu zastaviť.
16:47
Expremiér Igor Matovič sa už pustil do práce. Nový minister financií nezaháľa.Expremiér Igor Matovič sa už pustil do práce. Nový minister financií nezaháľa.
16:11
14:34
Francúzsko od soboty zavádza lockdown. Obmedzí sa pohyb do 10 kilometrov od bydliska.Francúzsko od soboty zavádza lockdown. Obmedzí sa pohyb do 10 kilometrov od bydliska.
10:11
Pribudlo 71 obetí koronavírusu. PCR odhalili 2313 nakazených.
8:32
Nový animák od Netflixu konkuruje Pixaru. Rozhnevaná rodina v ňom bude musieť čeliť invázii robotov.Nový animák od Netflixu konkuruje Pixaru. Rozhnevaná rodina v ňom bude musieť čeliť invázii robotov.