Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 1. 2. 2022
12:05
Grape odhalil ďalšie meno. Na festivale sa predstaví Years & Years.Grape odhalil ďalšie meno. Na festivale sa predstaví Years & Years.
11:57
Maďarský dôchodca zmaturoval vo veku 71 rokov. Podľa výsledkov by sa dostal aj na vysokú školu so štipendiom.Maďarský dôchodca zmaturoval vo veku 71 rokov. Podľa výsledkov by sa dostal aj na vysokú školu so štipendiom.
10:49
HBO Max štartuje na Slovensku už v marci. Poznáme cenu aj veľké výhody pre súčasných predplatiteľov HBO Go.HBO Max štartuje na Slovensku už v marci. Poznáme cenu aj veľké výhody pre súčasných predplatiteľov HBO Go.
10:05
Laboratóriá za pondelok odhalili 14 643 pozitívnych. V súvislosti s koronavírusom zomrelo ďalších 20 ľudí.
9:44
Kylian Mbappé je údajne dohodnutý na prestupe do Realu Madrid. Za hodinu zarobí takmer 6-tisíc eur.Kylian Mbappé je údajne dohodnutý na prestupe do Realu Madrid. Za hodinu zarobí takmer 6-tisíc eur.
8:28
V humenskom podniku majiteľ vo veľkom organizuje diskotéky. Hoci ho ľudia nahlasujú, v praxi nemá kto zakročiť.V humenskom podniku majiteľ vo veľkom organizuje diskotéky. Hoci ho ľudia nahlasujú, v praxi nemá kto zakročiť.
7:35
Vankúšová vojna je novým profesionálnym bojovým športom. Opasok na prvých majstrovstvách získala Brazílčanka Nunesová.Vankúšová vojna je novým profesionálnym bojovým športom. Opasok na prvých majstrovstvách získala Brazílčanka Nunesová.
Pondelok 31. 1. 2022
22:07
Miss USA 2019 sa zabila. Tesne predtým sa rozlúčila s fanúšikmi na Instagrame.Miss USA 2019 sa zabila. Tesne predtým sa rozlúčila s fanúšikmi na Instagrame.