Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Nosene
28. mája 2021, 13:39
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Sekáčové oblečenie teraz kúpiš už aj v nákupnom centre. Nosene otvára v Auparku nový pop-up

ZAUJÍMAVOSTI UDRŽATEĽNOSŤ
Uložiť Uložené

Nakúpiš tu originálne oblečenie aj ekologickú kozmetiku na jednom mieste.

Doposiaľ si voňavý secondhand mohol navštíviť na Obchodnej v Bratislave. Od júna sa to zmení. Nosene nájdeš už na dvoch adresách: tradične na Obchodnej a počas leta aj v dočasnej prevádzke v Auparku v Bratislave.

nosene, nosene pop up, obchod
Zdroj: Kvet Nguyen

Aj secondhand môže byť príťažlivý a ekologický

Secondhand Nosene neponúka len také obyčajné oblečenie z druhej ruky. Žiadne halabala pohádzané šatstvo, v ktorom sa musíš prehrabávať. Tu má každá vec svoj príbeh, jedinečnosť i vôňu. Staré kúsky získavajú novú šancu, ekologické riešenia majú zelenú a udržateľná móda dostáva reálnu podobu. A nenájdeš tu len oblečenie, ale aj ďalšie kúsky vhodné do rozličných oblastí tvojho života.

Buď aj ty zodpovedný trendsetter a odnes si prírodnú kozmetiku, štýlové ekologické slovenské tenisky, recyklované strieborné šperky, doplnky do domácnosti alebo knihy o udržateľnosti.

nosene, nosene pop up, obchod
Zdroj: Kvet Nguyen

Nosene cez leto už aj v Auparku

Nová pobočka otvorí svoje brány 1. júna 2021 v známom obchodnom centre Petržalky – v Auparku. Nájdeš nás v centrálnej zóne pri informáciách. Tešiť sa na teba budeme v pondelok až v nedeľu (mimo sviatkov) v čase od 11.00 do 20.00 h

Čaká ťa tu pekné lacné oblečenie, ktoré má na míle ďaleko od klasických nemastných-neslaných obnosených vecí. S takýmto oblečením budeš trendy i eko friendly. A určite naň nalákaš aj ďalších kamošov, ktorí aj v tejto oblasti chcú ísť trošku viac do hĺbky. Spravte si z nakupovania záslužnú činnosť. Dá sa to. Viac o celom projekte si môžeš prečítať na webe Nosene.

Nosene
Zdroj: Paulína Kvaššayová
Domov
Zdieľať
Diskusia