Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Hard Wood Art
28. mája 2021, 10:08
Čas čítania 2:29
Sponzorovaný obsah

Túžiš po elegantnom dizajnovom kúsku z dreva? Hard Wood Art ti prináša spojenie krás prírody a tradičného remesla

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Aj drevo si zaslúži druhú šancu na život!

U nás v Hard Wood Art máme všetky vízie jasne stanovené. Chceme ukázať svetu nezameniteľné krásy prírody v inovatívnom prevedení a priniesť ich do domácností našich klientov v podobe prvotriednej kvality s nádychom inakosti, ktorú ocenia aj tí najnáročnejší.

Hľadáš výrobky z drevín šité na mieru, ktoré obohatia priestor a dodajú mu dávku pozitívnej energie? My výzvy milujeme a verte nám, že s nami ich budete milovať aj vy. Stačí na chvíľu nahliadnuť do nášho sveta plného drevín, ktorým častokrát venujeme aj stovky hodín. Výsledok? To môžeš posúdiť nižšie a presvedčiť sa na vlastné oči, že aj obyčajný kus dreva dokáže pri správnej starostlivosti vyniknúť ako nikdy predtým.

Stol
Zdroj: Hard Wood Art

Precíznosť a dokonalosť sú v Hard Wood Art vždy prioritou

To, že nás baví práca s drevom, sme zistili už naozaj dávno, ale k našim snom sme sa postavili čelom až v roku 2017. Dnes sa môžeme pýšiť pestrým portfóliom produktov v unikátnej spojitosti dreva a epoxidovej živice, ktoré pre teba vyrábame v obci Bošany (okres Partizánske) vždy s citom a láskou.

Ak sa chceš dozvedieť viac o tom, čo vieme najlepšie, nezabudni preskúmať našu stránku, kde okrem značnej starostlivosti o drevo nechýba ani pestrý e-shop. Si zvedavý, z čoho vznikajú skutočne luxusné kúsky nábytku, či rôzne iné interiérové a exteriérové doplnky z našich drevín? Nech sa páči, vstúp.

Drevo
Zdroj: Hard Wood Art

Navrhni si vlastný produkt z dreva, ktorý vydrží ďalšie generácie

Drevo už dávno nie je len o rúbaní či vypaľovaní. Každý kúsok v sebe skrýva niekoľko unikátnych tajomstiev, teda aj každý výrobok od nás je jedinečný, spracovaný profesionálnym náradím s maximálnou precíznosťou a zmyslom pre detail.

Mimo našich ponúkaných produktov si vie každý navrhnúť svoj vlastný kúsok, či už v podobe stolíku, komody, zrkadla alebo iných produktov. Je to už len na tvojej predstavivosti, ktorú sa v Hard Wood Art vždy snažíme naplniť do najmenších detailov a vybrať si môžeš hneď z niekoľkých drevín:

Objav výnimočnosť epoxidovej živice

Fantázii sa medze nekladú. Ak nepociťuješ potrebu našich dizajnových kúskov, stále si ich môžeš vyrobiť po svojom. Stačí k tomu kreatívny nápad, vhodný materiál a epoxidová živica, s ktorou sa obyčajný kus dreviny stane umeleckým skvostom.

Epoxid
Zdroj: Hard Wood Art

Naša epoxidová živica je charakteristická pre veľmi dobrú odolnosť voči UV žiareniu, vysokej rozlievateľnosti a ľahko sa odvetráva. Okrem toho, vynikajúco prilieha k rôznym podkladom a nesie so sebou nízku viskozitu, ako aj vysokú transparentnosť.

Netreba zabúdať ani na pigmenty HWA, ktoré oživia epoxid na nepoznanie a pritom ho zanechajú nádherne čírim. Všetko závisí od množstva pigmentu a u nás si môžeš vybrať až z 39 druhov rôznych odtieňov. Či už obľubuješ hlbšie tóny alebo si skôr potrpíš na tie svetlejšie, odpoveď máme na všetko.

Pýchou nášho portfólia je tento výnimočný rokovací stôl z bukového dreva

Prekonávať hranice nám nikdy nerobilo problém. Dôkazom toho je nami vyrobený stôl v kombinácii bukového dreva a epoxidovej živice s modro-zeleným pigmentom. Jeho rozmery sú 7 000 x 400 mm a s hrdosťou môžeme povedať, že sa jedná o najväčší epoxidový stôl na svete. Pri jeho výrobe sme využili neuveriteľných 320 kg epoxidu a v tomto čase sa už nachádza vo svojom novom domove, kde zaň bez problémov dokáže zasadnúť až 22 ľudí.

Stol
Zdroj: Hard Wood Art

Trvalo nám to naozaj dlho, pokým sa z tohto gigantického kusu bukového dreva stal výsledný produkt. Celý proces výroby zabral nekonečne veľa hodín, na ktorých konci sa na všetkých zúčastnených stranách objavil úsmev. Myslíš, že zaslúžene?

Pri správnej forme, teplote, natieraní, brúsení, rezaní či frézovaní dokážeme vykúzliť nemožné. A kto vie, možno podobný stôl vyrobíme v blízkej budúcnosti aj pre teba. Dvere máš otvorené, stačí sa ozvať, prekonzultovať detaily a všetko ostatné nechaj na nás. Či túžiš po veľkom stole alebo preferuješ menšie rozmery, každý jeden kúsok dostane vždy tú najlepšiu starostlivosť.

--

Snažíme sa šíriť jedinečnosť všade okolo a potrebu vyniknúť s niečím inovatívnym pociťujeme ako poslanie pri neustavičnom napredovaní. Preto si ceníme každého zákazníka, ktorý zavíta do našej dielne a okúsi to, čo robíme najlepšie. Pre najnovšie projekty a najaktuálnejšie info nás sleduj na Instagrame (hwa_sk) a Facebooku (Hardwoodart alebo @HWASK) či TikTok (@hardwoodart).

Domov
Zdieľať
Diskusia