Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Orange
14. mája 2021, 13:32
Čas čítania 2:50
Sponzorovaný obsah

Toto sú mladí Slováci, ktorí na Instagrame inšpirujú mladú generáciu

OSOBNOSTI SLOVÁCI
Uložiť Uložené

Od vedcov cez milovníkov otužovania až po profily, ktoré sú ako tvoj najlepší kamarát.

Hlava sklonená do mobilu a tvár osvietená displejom nemusia znamenať zabitý čas. Mladí ľudia sú na internete možno často, no neraz na ňom robia veľké veci. Inšpirujú, vyrábajú nové veci, nachádzajú užitočné riešenia alebo pomáhajú. V spolupráci s Orangeom sme sa preto opýtali našich fanúšikov, ktorých Slovákov sa oplatí sledovať na Instagrame. Pozri si ich tipy na inšpiratívne profily. 

Objav výhodné paušály GO YOXO

@michaela_davidovic

Michaela zaujme hlavne ľudí, ktorí by sa chceli venovať otužovaniu, majú radi zdravý životný štýl a populárny „biohacking“. Je inštruktorkou metódy Wim Hof, o ktorej fanúšikov pravidelne informuje na svojom profile. Veľmi zrozumiteľne – s prepojením na vedu – ti dokáže vysvetliť viaceré spôsoby, ako funguje naše telo, ako ho môže ovplyvniť chlad či ako funguje náš mozog. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Davidovič (@michaela_davidovic)

@nie_je_tura_bez_stura

Radoslav Hoppej stojí za blogom Nie je túra bez Štúra a jeho rovnomenný instagramový účet rovnako stojí za pozornosť. Ako napovedá už názov, na jeho blogu aj instagramovom profile nájdeš odporúčania na túry aj zaujímavé miesta po celom Slovensku. Okrem toho sa môžeš inšpirovať aj rôznymi ekotipmi, ako si napríklad zabaliť desiatu na túru, či otestovať sa v jednom zo zaujímavých kvízov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Radoslav Hoppej (@nie_je_tura_bez_stura)

@womanupsk

Profil, ktorý je doslova ako najlepšia ženská kamarátka. Inšpiruje, motivuje vo viacerých oblastiach života a dáva dobré rady, ktoré ti pomôžu udržať sa v duševnej pohode. Pravidelne tu nájdeš odporúčania na ďalšie zaujímavé Slovenky, ktoré stoja za pozornosť. Okrem toho pod taktovkou Womanupu vznikajú livestreamy, diskusie a workshopy – nielen pre ženy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa WomanUp (@womanupsk)

@jurajvie a @peto.bewise

Obaja chalani majú svoju hlavnú činnosť najmä na Youtube, kam pridávajú zaujímavé a hlavne náučné videá z rôznych sfér. Peťo, známy ako Bewise, ti vysvetlí rôzne témy od drog a umelej inteligencie cez čierne diery až po autizmus, a to všetko na pozadí vedy. Zaujímavý obsah, často aj priamo z labáku, ti však ukáže aj v stories. 

@Jurajvie má taktiež gro obsahu na Youtube, no aj na jeho instagramovom profile nájdeš v stories rôzne útržky toho, na čom pracuje. V jeho videách nájdeš vysvetlenie na rôzne každodenné jednoduchšie, ale aj zložitejšie témy, ako sú blesky, spánok, vakcíny, ale aj prečo fúka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa bewise (@peto.bewise)

@alexgodaly a @hyperwheel171

Alex a Denko sú trochu nevšedný pár, keďže Denko je vozičkár. Spoločne rozbehli youtubový kanál Alex & Denko, na ktorom ťa prostredníctvom svojich videí zabavia a hlavne ti ukážu, ako vyzerá život s vozičkárom. Ich instagramové profily však tiež stoja za zmienku. Alex na svojom instagramovom účte rieši väčšinu tém ako ostatné ženy a dopĺňa to o krátke vtipné videá. Občas sa tu, samozrejme, mihne aj niečo zo života s Denkom. Denis alias Denko ti na svojom profile @hyperwheel171 priblíži svoj život a zábavné momenty s priateľkou. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝑨𝑳𝑬𝑿 𝑮𝑶𝑫𝑨𝑳𝒀 (@alexgodaly)

@princ_efo 

Ako nám napísali naši fanúšikovia, tento instagramový profil ti zmení pohľad na zdravú výživu, fitnes a celkovo skvele motivuje. Roman, ktorý stojí za týmto profilom, ťa prostredníctvom svojich príspevkov edukuje o zdravej strave a mnohokrát ti doslova otvorí oči. Vyvracia populárne mýty a uvádza ich na pravú mieru. Občas sa na jeho profile mihne aj vtipné video, ktoré je taktiež na tému fitnesu či zdravej stravy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa M⭕️TIVUJÚCI MUŽ & FITNESS👑🕊 (@princ_efo)

Všetci tí, ktorí chcú byť na internete denne aktívni a inšpirovať desiatky ďalších ľudí, tu majú paušál šitý na mieru GO YOXO od Orangeu. Ten ti okrem nekonečných dát pre sociálne siete ponúka aj možnosť obchodovať s voľnými dátami. Najnovšie priniesol možnosť surfovať dva dni do mesiaca bez obmedzení a akýchkoľvek poplatkov navyše. Poteší to o to viac, že práve Orange má aktuálne podľa nezávislých meraní najlepšiu sieť na Slovensku a jednu z najrýchlejších v Európe. 
Chcem paušál šitý na mieru

@b_b_w_k

Skincare – slovo, ktoré sa možno aj v tvojom okolí skloňuje čoraz častejšie. Starostlivosť je však doslova veda a žiadna žena netúži pred nákupom kozmetiky študovať päť hodín rôzne odborné články. Dá sa to aj jednoduchšie, a to sledovaním profilu Be beauty with Katy. Katka je chemička, ktorá ti dokáže fundovane, no zároveň zrozumiteľne vysvetliť, prečo niektoré produkty nefungujú, ako ich môžeš kombinovať, skrátka všetko, čo potrebuješ vedieť o kozmetických prípravkoch. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Be beauty with Katy (@b_b_w_k)

@zapisnik.zubarky

Zubná lekárka Andrea na instagramovom profile Zápisník zubárky informuje ľudí o svojej práci zubárky, búra populárne mýty a vďaka vtipným príspevkom sa snaží ľuďom ukázať, že zo zubára netreba mať strach. Mnohokrát vo svojich príspevkoch a stories vysvetľuje, čo zahŕňajú konkrétne zákroky, ktoré ti zubár robí, prečo sa robia tak, ako sa robia, a zároveň kladie dôraz na prevenciu. Skrátka sympatická a ľudská zubárka, po akej túžime všetci. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zápisník zubárky (@zapisnik.zubarky)

Domov
Zdieľať
Diskusia