Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Najdihodinky.sk.
21. apríla 2021, 16:11
Čas čítania 1:26
Sponzorovaný obsah

Zažiar eleganciou s Michael Kors!

Zažiar eleganciou s Michael Kors!
Zdroj: pexels.com
MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Šperkami a hodinkami môžeš urobiť radosť nielen sebe, ale aj svojim blízkym. Pri správnom výbere môže ísť o nadčasový dar, ktorý urobí radosť.

V šperkoch sa spája elegancia s očarujúcou nadčasovosťou. Práve ony sú často ideálnym darčekom pre tvojich blízkych, krásnym doplnkom žien a mužov. Ide o nesmierne univerzálny a variabilný doplnok, ktorý môže priamo odzrkadľovať preferencie majiteľa a krásne zvýrazniť jeho črty či osobnosť. Medzi najobľúbenejšie šperky patria jednoznačne hodinky a zlaté šperky. Prečo aj ty potrebuješ mať svoj šperk a ako ho vybrať pre seba alebo svojich blízkych?

Hodinky

Hodinky sú jedným z najobľúbenejších šperkov, pretože svojho majiteľa nielen zdobia, ale majú aj praktické využitie – pochopiteľne, veď ukazujú čas. Čo sa týka možností, pri výbere hodiniek môžeš siahnuť po rôznych značkách, medzi obľúbené patrí napríklad Michael Kors. K najlepším a najobľúbenejší modelom tejto značky patria klasické zlaté a strieborné hodinky. V poslednom období sa veľkej popularite tešia aj jej smart hodinky.

Hodinky.
Hodinky. Zdroj: pexels.com

Pri výbere je dôležité, aby si dbal/dbala na veľkosť ciferníka. Jeho veľkosť by sa mala odvíjať od tvojich preferencií, ale aj od veľkosti tvojho zápästia. Čím máš zápästie užšie, tým menší ciferník ti bude vyhovovať. Rovnako platí, že čím sú hodinky a ciferník menšie, tým elegantnejšie a nadčasovejšie hodinky si kupuješ. Niekedy, a pri hodinkách obzvlášť, je menej viac a aj na prvý pohľad nie veľmi výrazné kúsky môžu očariť.

Šperky

Michael Kors ponúka okrem hodiniek aj nespočetné množstvo šperkov. Sú veľmi obľúbené, pretože majú nadčasový dizajn. Zlaté šperky sú nesmierne elegantné a doladia vzhľad každej dámy. Avšak aj pre pánov sú vhodné šperky v odtieňoch zlatej farby. Dajú sa veľmi dobre kombinovať a vydržia ti niekoľko rokov, vďaka čomu predstavujú dobrú investíciu.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: pexels.com

Pri výbere šperkov je dôležité zohľadniť individualitu, vonkajšie črty aj povahové vlastnosti. Keď vyberáš šperk pre seba, môžeš sa nechať unášať vlastnou intuíciou a vybrať si na základe vnútorného presvedčenia, ktoré ti pravdepodobne našepká správnu cestu. Pri výbere šperku pre niekoho iného je ideálne voliť na základe vonkajších čŕt a popritom sa zamerať aj na povahové vlastnosti. Napríklad pre jemné dámy voľ decentné kúsky, pre tie rebelské pokojne väčšie a výraznejšie.

Hodinky vyberaj na základe preferencií. Najpraktickejšie sú tie, ktoré majú klasický ciferník, kde môžeš jednoznačne určiť čas. Veľmi dobrou vlastnosťou je aj vodotesnosť. Rovnako dôležitou súčasťou je už spomínaná veľkosť. Zvoliť správny štýl môže byť náročnejšie, no nechaj si na výber dostatok času, prípadne sa s niekým poraď. Ak kupuješ hodinky pre seba, opäť sa môžeš spoľahnúť na svoj prvotný úsudok, ktorý je zväčša aj najsprávnejší.

Domov
Zdieľať
Diskusia