Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2021, 20:29
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Sleduj prvý trailer na marvelovského Shang-Chiho. Prvý čínsky hrdina v Avengers vyzerá úchvatne

Sleduj prvý trailer na marvelovského Shang-Chiho. Prvý čínsky hrdina v Avengers vyzerá úchvatne
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY SHANG-CHI
Uložiť Uložené

Nový Avengers vyzerá ako veľký sympaťák, ktorý je majstrom bojových umení.

Marvel z ničoho nič vypustil prvý teaser trailer na očakávanú komiksovku Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Konečne tak vidíme herca Simu Liu v hlavnej úlohe Shang-Chiho, majstra bojových umení a prvého superhrdinu z tímu Avengers pochádzajúceho z Číny (herecké obsadenie tvoria z 98 % Číňania).

Simu Liu má dnes narodeniny, a tak vydal na Twitteri prvý plagát s tým, že prvý trailer uvidíme už o pár týždňov. Marvel mu pripravil prekvapenie: o hodinu neskôr vydal prvý teaser trailer. 

Odporúčané
Marvel otvorene rieši rasizmus. USA nechcú čierneho Captaina America a Falcon to chce zmeniť Marvel otvorene rieši rasizmus. USA nechcú čierneho Captaina America a Falcon to chce zmeniť 17. apríla 2021, 19:02

Shang-Chiho vo filme vychováva jeho otec Wenwu (Tony Leung). Wenwu z neho chce mať svojho nástupcu a neskôr aj nového vodcu zločineckej organizácie The Ten Rings, ktorej velí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia