Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2021, 8:34
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Zayo ohlasuje nový album vlastnou verziou legendárnej „Wassup?“ scény z filmu Scary Movie

Zayo ohlasuje nový album vlastnou verziou legendárnej „Wassup?“ scény z filmu Scary Movie
Zdroj: Dimension Films
HUDBA HAHA CREW ZAYO
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew vydáva v máji tohto roka ďalšie sólo. Už samotné informačné video naznačuje, že fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

Aj keď chalani z košickej Haha Crew avizovali vydanie spoločného projektu, budeme si naň musieť počkať minimálne do konca roka. Zayo totiž oznámil, že chystá vydanie ďalšieho sólového projektu, ktorý sa medzi fanúšikov dostane v máji 2021.

V tom čase už pravdepodobne otvoria slovenské kluby aspoň s obmedzenou kapacitou, a tak nie je vylúčené, že práve Zayo bude prvým interpretom, ktorý bude môcť rozbehnúť aj menšie klubové turné. 

Člen Haha Crew potešil fanúšikov aj netradičným teasovacím videom. So svojím tímom a kamošmi totiž prerobili legendárnu scénu zo známeho filmu Scary Movie, ktorú v pôvodnej verzii nájdeš napríklad na tomto linku. Od originálu nemá ďaleko, slovenskej adaptácii však nechýbajú dve základné zmeny – alkohol a moment, keď sa Zayo dozvie, že jeho album sa dá vypočuť vďaka portálu Uložto. 

Domov
Zdieľať
Diskusia