Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2021, 8:00
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Samovražda Milana Lučanského: správa o jeho smrti vraj čoskoro vyvráti všetky konšpiračné teórie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dokument sa onedlho dostane aj na verejnosť.

Podľa zdrojov denníka SME bude v dohľadnom čase hotová správa špeciálnej komisie, ktorá objasní samovraždu bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Zverejniť by ju mali čoskoro aj na internete. 23-stranový dokument vraj poukazuje na to, že pri Lučanského prvom prevoze do nemocnice nešlo o fyzické napadnutie a k jeho samovražde mu nikto nenapomáhal.

„V dokumente sú už zapracované pripomienky 17 členov komisie a v piatok sa končí lehota, dokedy sa majú vyjadriť, či súhlasia so záverečnou podobou správy,“ informuje SME.

Milana Lučanského umiestnili do väzby v decembri 2020 pre údajné prijatie úplatku vo výške 510 000 eur. Po jeho prvom prevoze do nemocnice začali vznikať konšpiračné teórie o tom, že ho napadla skupina dozorcov. Tieto tvrdenia sa však nepotvrdili. 29. decembra 2020 nakoniec Milan Lučanský spáchal samovraždu obesením.

Domov
Zdieľať
Diskusia