Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2021, 20:47
Čas čítania 0:58
Dominik Vetrák

Space Jam 2 má vonku prvý trailer. LeBron James sa dostáva do animovaného sveta plného legendárnych postáv

Space Jam 2 má vonku prvý trailer. LeBron James sa dostáva do animovaného sveta plného legendárnych postáv
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY SPACE JAM 2
Uložiť Uložené

LeBron James nahradil Michaela Jordana a vyzerá to celkom fajn.

Warner Bros. uvoľnilo netradične počas víkendu trailer k svojmu ďalšiemu očakávanému filmu. Tak ako všetky ostatné tento rok od Warneru, aj Space Jam: The New Legacy – alebo ak chceš, jednoducho Space Jam 2 – uvidíme súčasne v kinách a na HBO Max. Snímka sa dočká simultánnej premiéry v rovnaký deň, a to 16. júla.

Debutový trailer odhaľuje, akým spôsobom sa LeBron James dostane do sveta Looney Tunes a čo všetko ho tam čaká. Tešiť sa môžeme nielen na atraktívny basketbalový zápas a tradičný humor Looney Tunes, ale aj na podarenú animáciu a desiatky legendárnych postáv zo svetov Warner Bros. a HBO. Aj preto môžeš v záberoch nižšie vidieť King Konga, Flinstonovcov či draka z Game of Thrones. 

Odporúčané
Antonín Tripes: Vývoj mojej hry bol ťažší ako Witcher 3. O bugoch vieme aj rok pred vydaním, no nestíhame ich opraviť (Rozhovor) Antonín Tripes: Vývoj mojej hry bol ťažší ako Witcher 3. O bugoch vieme aj rok pred vydaním, no nestíhame ich opraviť (Rozhovor) 2. apríla 2021, 14:30

Originálny Space Jam z roku 1996 mixoval animované scény s tými reálnymi. Animované postavičky z Looney Tunes (Bugs Bunny a spol.) museli v basketbalovom zápase poraziť svojich protivníkov. Keďže boli vo výraznej nevýhode, zo skutočného sveta si zavolali na pomoc Michaela Jordana.

Domov
Zdieľať
Diskusia