Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2021, 10:43
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Justin Bieber vydáva šiesty sólový album Justice. Je liekom na utrpenie a bolesť, tvrdí autor

Justin Bieber vydáva šiesty sólový album Justice. Je liekom na utrpenie a bolesť, tvrdí autor
Zdroj: MEGA / Contributor
HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Projekt Justice obsahuje 16 plnohodnotných skladieb a množstvo hviezdnych hostí.

Justin Bieber vydáva avizovaný album Justice takmer presne po roku od veľkého návratu do hudobného priemyslu. Prestávku si dal z vlastnej iniciatívy po tom, čo prestal psychicky zvládať nátlak fanúšikov aj manažmentu ešte v roku 2016. Dnes sa spevák vracia späť v plnej sile, aj keď priznáva, že prešiel peklom.

O duševných chorobách počas tohto náročného obdobia verejne hovoril a v dokumentárnom filme z minulého roku odhalil, že mu okrem viery najzásadnejším spôsobom pomohla manželka Hailey.

Odporúčané
Justin Bieber vykradol banku s hračkárskou zbraňou, aby zachránil chorú priateľku. Sleduj adepta na klip roka Justin Bieber vykradol banku s hračkárskou zbraňou, aby zachránil chorú priateľku. Sleduj adepta na klip roka 5. marca 2021, 20:26

Aj samotný projekt Justice je podľa autora o vzájomnej pomoci v ťažkých časoch.

„V čase, keď je na tejto planéte toľko zla, všetci túžime po uzdravení a spravodlivosti. Pri tvorbe tohto albumu som si dal za cieľ spraviť hudbu, pri ktorej sa budú ľudia cítiť menej sami, pretože utrpenie a nespravodlivosť môžu v ľuďoch spôsobiť pocit bezmocnosti,“ hovorí Bieber s tým, že práve hudba je podľa neho skvelým spôsobom, ako sa spájať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia