Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Ideus.
26. februára 2021, 12:04
Čas čítania 1:27
Sponzorovaný obsah

Ako sa nezblázniť počas lockdownu? Vyskúšajte 30-dňovú partnerskú výzvu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Každý deň sa môžete tešiť na sms s úlohou, ktorá vám spestrí deň.

Civilné oblečenie ti už nič nehovorí, stres z práce či školy neustále pribúda a večer ťa čaká rovnaká zábava ako včera: prechádzka k chladničke a pozeranie seriálu. Týždeň sa nelíši od víkendu a ty máš pocit, že ani nežiješ. Tento stereotyp vplýva možno aj na tvoj vzťah. 

Netreba však myslieť na rozchod, so stereotypom sa dá ľahko bojovať. Na Slovensku vznikol unikátny projekt s názvom „30 dňová partnerská výzva“ od ideus.sk, ktorú si obľúbili páry na Slovensku aj v Česku. Pričom sa len za prvý mesiac do programu zapojilo viac ako 500 párov.

Viac informácií

V čom vlastne spočíva čaro tohto projektu?

V prvom rade je to originalita - partnerská výzva, často nazývaná aj „hrou“, nie je hra v pravom slova zmysle. Nesedíte pri stole a nehádžete hodinu kockou. Vaša hra trvá presne 30 dní, počas ktorých vás každý deň čaká jedna nová úloha. Úlohy dostávate každý deň formou sms-ky.

ideus
Zdroj: Ideus

Veľkou výhodou je aj univerzálnosť – tvorcovia úlohy koncipovali pre čo najširšie spektrum ľudí a úlohy sú tak splniteľné aj popri deťoch a zamestnaní. Nie je podstatné, či ste vo vzťahu dlho, alebo len na začiatku a je rovnako jedno či máte 20 alebo 40 rokov. Tento projekt je skrátka vhodný pre každého, kto chce zažiť niečo nové.

Najlepšie na celej výzve je to, že nikdy nevieš, aká úloha ťa v nasledujúci deň bude čakať. Bude to spoločné varenie, výmena rolí alebo nejaká romantická úloha?

Ako výzva funguje? 

Po zakúpení programu vám bude každý deň po dobu 30 dní chodiť sms s úlohou na daný deň, ktorú máte spoločne splniť. Pri objednávke je možné zadať až 2 telefónne čísla, úlohy tak môžu chodiť obom partnerom naraz. Nie sú časovo ani finančne náročné a zároveň sú vždy prispôsobené aj momentálnej pandemickej situácii. Výzvu si tiež môžete odštartovať kedykoľvek budete chcieť, stačí len vyplniť dátum pri objednávke. 

smsky, ideus
Zdroj: Ideus

Niektoré z úloh obsahujú aj Extrém level, náročnejšiu alebo zábavnejšiu verziu vašej úlohy. Každý z vás má počas plnenia výzvy 1x právo veta, čiže môže plnenie danej úlohy z akéhokoľvek dôvodu odmietnuť. Druhý partner nesmie v tomto prípade naliehať na plnenie výzvy. 

Vyskúšať partnerskú výzvu
pár, zaľúbenci, muž a žena,
Zdroj: Scott Broome, Unsplash

Ak si single, nezúfaj. Tvorcovia plánujú v budúcnosti svoje portfólio rozšíriť o ďalšie projekty postavené na rovnakom princípe. Na zaujímavé aktivity sa môžu tešiť nezadaní, pre ktorých bude pripravená single výzva. Všetkých fitness nadšencov poteší výzva zameraná na chudnutie.

Domov
Zdieľať
Diskusia