Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 14:58
Čas čítania 3:07
Martin Mičuda

Revolučný interiér, no hlavne technika. Úplne nový C-čkový Mercedes-Benz už ponúkne len štvorvalce

Revolučný interiér, no hlavne technika. Úplne nový C-čkový Mercedes-Benz už ponúkne len štvorvalce
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Trieda C prešla medzigeneračne veľkými zmenami.

Trieda C s kódovým označením W206 je nielen najočakávanejšia tohtoročná novinka z dieľne trojcípej hviezdy, ale zároveň aj jeden z vôbec najdôležitejších automobilových prírastkov pre rok 2021. Nepochybne, najväčšia pozornosť sa upriamuje pod prednú kapotu, pretože práve tam sa medzigeneračne udiali, bohužiaľ, najväčšie zmeny, poďme ale pekne po poriadku. 

Mercedes-Benz strednej triedy sa v aktuálnej generácii svetu ukázal už v roku 2014, je teda zrejmé, že príchod nástupcu bol na spadnutie. Potvrdili to špionážne fotografie, oficiálne upútavky automobilky, ale aj vskutku veľký únik fotografií spred pár dní. Rovnako ako tomu bolo naposledy, aj nové C-čko je citeľne ovplyvnené novou vlajkovou loďou, aj tentokrát tak môžeme s menším zveličením prehlásiť, že ide o zmenšené S-ko. Vidiť ťo už na prvý pohľad.

Domov
Zdieľať
Diskusia