Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2021, 12:11
Čas čítania 1:06
Adam Novosad

Iba hlupák by nezvažoval investíciu do Bitcoinu namiesto držania hotovosti, vyhlásil Elon Musk

NEWS BITCOIN ELON MUSK KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Miliardár Elon Musk vníma Bitcoin ako trochu menej hlúpu možnosť v porovnaní s držaním hotovosti.

Jeden z najbohatších ľudí sveta Elon Musk na svojom Twitteri pravidelne komentuje dianie vo svete. V posledných mesiacoch sa rád vyjadruje na tému kryptomien, čo vyvrcholilo oznámením, že automobilka Tesla, ktorej Musk šéfuje, investovala 1,5 miliardy do najväčšej kryptomeny Bitcoin.

Odporúčané
Je vakcína Sputnik V bezpečná? Rusko nehovorilo pravdu, nezverejnilo kompletné dáta z výskumu a zrejme jej nemá dosť ani pre seba Je vakcína Sputnik V bezpečná? Rusko nehovorilo pravdu, nezverejnilo kompletné dáta z výskumu a zrejme jej nemá dosť ani pre seba 17. februára 2021, 16:30

Ani samotný Musk nie je v investovaní do kryptomien nováčikom, pretože za uplynulé týždne viackrát propagoval kryptomenu Dogecoin. Množstvo expertov nerozumelo, prečo Musk nechal peniaze automobilky Tesla vložiť do nestabilnej a často extrémne kolísajúcej kryptomeny, na čo teraz miliardár reagoval na Twitteri. 

„Činy Tesly priamo nereflektujú môj názor. Mať nejaký Bitcoin, čo je jednoducho menej hlúpa forma likvidity ako hotovosť, je dostatočne dobrodružné pre spoločnosť z S&P500 (index 500 najväčších amerických spoločností, pozn. redaktora),“ skonštatoval Musk na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia