Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2021, 6:58
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Elon Musk ukázal fotku syna, ktorého pomenoval X Æ A-XII

OSOBNOSTI ELON MUSK
Uložiť Uložené

Jeden z najbohatších ľudí na planéte ukázal svojho syna, ktorý dostal bizarné meno.

Elon Musk pôvodne pomenoval svojho syna X Æ A-12, keďže však kalifornské zákony zakazujú v civilných menách arabské číslice, s partnerkou Claire Elise Boucher alias Grimes  ho premenovali na X Æ A-XII. Tá však prezradila, že doma radšej hovoria synovi hovoria Little X. Elon Musk sa teraz ako hrdý otec spontánne pochválil fotografiou so synom, ktorý v máji oslávi prvé narodeniny. 

Elon už v minulosti vysvetľoval, čo vlastne toto meno znamená v show Joe Rogana.

X je vraj v mene naozaj,  Æ vyslovuješ ako anglické slovo Ash (prach) a A-12, o ktoré sa pri výbere mena vraj postaral sám otec, je skratkou pre podľa neho najviac cool lietadlo na svete, Lockheed A-12 prezývané Archangel (Archanjel). 

Synove meno by tak v realite malo znieť niečo ako X Ash Archangel Twelve.

Miliardára Elona Muska momentálne okrem syna zamestnáva aj práca, jeho spoločnosť Tesla, ktorá v pondelok investovala 1,5 miliardy dolárov do kryptomeny bitcoin. Automobilka bude akceptovať kryptomenu ako novú formu platby.

Odporúčané
Vláda mení poradie očkovania. Pozri, kedy prídeš na rad a akú vakcínu (možno) dostaneš Vláda mení poradie očkovania. Pozri, kedy prídeš na rad a akú vakcínu (možno) dostaneš 9. februára 2021, 18:11

6 detí mal Elon Musk ešte v predchádzajúcom manželstve so spisovateľkou Justine Wilson. Jeden z ich piatich synov však krátko po narodení zomrel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia