Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa Fakulty masmediálnej komunikácie UCM. 
8. februára 2021, 15:42
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

Chodili sem známi influenceri, moderátori aj marketéri. FMK si pre teba pripravilo nezvyčajný DOD

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nečakaj žiadne prezentácie ani videohovory. Čaká ťa 60 minút, na ktoré len tak nezabudneš.

Veríme, že už si znudený z tých dlhých a nič nehovoriacich online DOD-čiek vysokých škôl. Sú plné suchých prezentácií a ľudí s nekonečnými monológmi, ktoré ťa úspešne uspávajú. Je tu však jedna škola, ktorá pripravila deň otvorených dverí, aký Slovensko ešte nevidelo.

DOD Fakulty masmediálnej komunikácie UCM v Trnave ukáže 12. februára o 14.00 hod. viacerým školám, ako to robiť inak. Pozrieť si ho môžeš na fmk.sk alebo nafmkjemidobre.sk.
FMK, FMK DOD, DOD, FMK UCM, FMK v Trnave
Zdroj: FMK

FMK ponúka možnosti štúdia, ktoré z nej robí jednu z najlepších mediálno-marketingových škôl na Slovensku. Chceš pracovať v televízií, v rádiu, písať články, robiť grafiku či tvoriť reklamu alebo digitálne hry? V tom prípade si DOD Fakulty masmediálnej komunikácie určite nenechaj ujsť.

DOD, na ktoré nezabudneš

DOD FMK je jedno z najväčších podujatí, ktoré táto mladá a moderná škola organizuje. Zúčastňujú sa ho stovky študentov z celého Slovenska. Každoročne na tomto podujatí vystupujú aj jej úspešní absolventi z marketingovej a mediálnej sféry, ktorých určite poznáš dobre aj ty. Spomenúť môžeme: speváka - Martina Císara, influencerku - Alžbetu Saloňovú, rapera – Tona S či videomakera vo Fun Rádiu – Borisa Holečka.

Organizátori si tento rok kvôli pandémií koronavírusu pripravili podujatie, na ktoré tak skoro nezabudneš. A navyše, každý si ho bude môcť pozrieť z pohodlia svojho domova - toto podujatie bude ONLINE.

FMK, FMK DOD, DOD, FMK UCM, FMK v Trnave
Zdroj: FMK

Nečakaj žiadny online videohovor, kde ti prostredníctvom prezentácie ukážu, čo môžeš na FMK študovať. Počas posledných týždňov na tomto evente pracovalo viac ako 50 ľudí. Filmový tím pozostával z 2 kameramanov, osvetľovača, 2 fotografov, zvukára, video motion animátora, a nespočetného množstva staffu, ktorý uvidíte počas ONLINE DOD – absolventi, ľudia z marketingových agentúr, študenti a pedagógovia. Spolu vytvorili približne 60 minút informácií podaných tým najlepším spôsobom. Úprimne, takýto Deň otvorených dverí nikde inde na Slovensku nenájdeš.

FMK, FMK DOD, DOD, FMK UCM, FMK v Trnave
Zdroj: FMK

Samozrejme, že sa dozvieš aj dôležité a potrebné informácie o študijných programoch, ktoré môžeš na FMK študovať. Organizátori sľubujú nielen LIVE odpovede na všetky otázky prostredníctvom online chatu na webových stránkach, ale aj niekoľko súťaží o super ceny.

Ešte stále hovoríš, že to bude len ďalší nudný DOD? Presvedč sa o tom na vlastné oči. Spoj príjemné s užitočným a zisti, či sa dá naozaj robiť to, čo ťa baví. DOD FMK v piatok 12. 2. 2021 o 14.00 hod. ONLINE na stránke nafmkjemidobre.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia