Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2021, 14:44
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Sulík: Matovič je hypercitlivý, extrémne pomstychtivý a nevie žiť bez konfliktu

NEWS RICHARD SULÍK SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Richard Sulík povedal, že na urážky od Igora Matoviča nebude reagovať, ale teraz zase raz opísal ich spoločný konflikt.

Nesnažím sa nadbiehať na urážky Igora Matoviča, vyhlásil Richard Sulík v diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza. Predseda vlády krátko predtým v televízii TA3 opäť potvrdil, že Sulíka považuje za človeka zodpovedného za smrť tisícok ľudí po celom Slovensku, pretože neobjednal testy v čase, keď mu to pôvodne premiér nakázal.

Odporúčané
Sulík: Otvorme obchody pre ľudí s negatívnym testom, veď nám podnikatelia a živnostníci krachujú Sulík: Otvorme obchody pre ľudí s negatívnym testom, veď nám podnikatelia a živnostníci krachujú 7. februára 2021, 13:21

Sulík poznamenal, že sa snaží na tieto detské prekáračky nereagovať a necháva Igora Matoviča, aby sa vo svojich vyjadreniach realizoval tak, ako sa mu páči. Tentokrát však svoj konflikt so svojím niekdajším kolegom z kandidátky jednej strany kvetnato opísal. 

„Igor Matovič nevie žiť bez konfliktu, je extrémne pomstychtivý a hypercitlivý na vyjadrenie odlišného názoru,“ povedal v televíznej diskusii. Pri otázke, či sa schválne snaží utekať od oznamovania negatívnych správ verejnosti a sústredí sa len na pozitívne novinky, objasnil, že pracuje na pomoci obyvateľom Slovenska z pozície ministra hospodárstva, a tak sa nasilu nechce pchať do oznamovania informácií o opatreniach proti koronavírusu.

Na slová Borisa Kollára, ktorý v nedávnom rozhovore povedal, že Sulík provokuje a Matovič mu potom na provokácie nadbieha, minister hospodárstva vysvetlil, že to tak nevníma. S Kollárom si po rozhovore zavolali a predseda parlamentu má podľa Sulíka vraj stále konštantné názory.

Keď sa ho v závere moderátor Michal Kovačič spýtal, či by sa napriek kritike od predsedu vlády a prepadu dôveryhodnosti u verejnosti opäť vybral na dovolenku do Dubaja, tak odpovedal kladne.

Domov
Zdieľať
Diskusia