Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2021, 14:03
Čas čítania 1:21
Miriam Rumanková

Kolíková čelí kritike za vyjadrenia o Lučanskom v zábavnej relácii. Pellegrini jej povedal, že od nej čakal viac súcitu

NEWS MÁRIA KOLÍKOVÁ PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

„Nečakal som, že v nejakej trápnej relácii budete hovoriť o smrti generála Lučanského,“ adresoval Peter Pellegrini ministerke spravodlivosti.

Moderátor Michal Kovačič v nedeľnej relácii Na telo privítal bývalého predsedu vlády Slovenskej republiky Petra Pellegriniho a ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú. 

Tá opisovala priebeh posledných dní života Milana Lučanského pričom povedala, že bývalý policajný prezident nebol obmedzovaný v súvislosti s balíčkom od jeho rodiny a dokonca dostal televízor o mesiac skôr, ako je zvyčajné. 

Šéf strany Hlas-SD Peter Pellegrini na Kolíkovú vytiahol jej účasť v zábavnej relácii Pumpa, kde hovorila aj o smrti Milana Lučanského. 

Keď som vás včera videl v jednej relácii na RTVS, ja som od vás ako od ženy čakal viac súcitu. Nečakal som, že v nejakej trápnej relácii  Pumpa budete hovoriť o smrti generála Lučanského,“ adresoval Peter Pellegrini ministerke spravodlivosti. Tá na kritiku povedala, že je jej ľúto, že to takto vnímal.

Domov
Zdieľať
Diskusia