Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Huawei.
17. decembra 2020, 10:11
Čas čítania 2:04
Sponzorovaný obsah

3 praktické darčeky, ktoré môžeš kúpiť na poslednú chvíľu a nič nimi nepokazíš

TECH HUAWEI VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Došli ti nápady, čo kúpiť svojim blízkym a Vianoce sú za rohom? Môžeš ich potešiť týmito technolgickými gadgetmi.

Patríš medzi tých, ktorí si v októbri povedali, že tento rok vyriešia vianočné darčeky v predstihu? Ak to aj u teba dopadlo tak, že týždeň pred Štedrým dňom stále nevieš, čo kúpiť niektorým blízkym, tu sú tri tipy, ktoré by tento problém mohli vyriešiť. Tieto produkty od Huawei potešia nielen fanúšikov aktívneho pohybu a poslucháčov kvalitnej hudby, ale aj každého technologického nadšenca. 

Profesionálny tréner vždy na ruke

Možno aj ty máš medzi blízkymi niekoho, koho len ťažko uspokojí jedna pohybová aktivita. Najradšej by sa zúčastnil každej olympijskej disciplíny, chodí behať a v rámci oddychu si dá ešte pár cvikov. Nájsť živého trénera, ktorý je profík vo všetkých športoch a držal by nad ním dozor, je takmer nemožné. Existuje však jeden tréner, ktorý sa dá nosiť všade so sebou a aktivitu spoľahlivo skontroluje a zaznamená. Smart hodinky Huawei Watch GT 2 Pro uspokoja aj hyperaktívnych športovcov.

smart hodinky, hodinky, huawei hodinky
Zdroj: Huawei

 
Obsahujú totiž až 100 tréningových režimov, pričom nechýba napríklad lyžovanie, beh na lyžiach, snowboarding, či dokonca golf. O maximálnu odolnosť sa postará zafírové sklíčko, ktoré je takmer nemožné poškriabať. Ak má športovec rád hudbu, môže si uložiť obľúbené motivačné songy priamo do hodiniek - takže po prepojení s bezdrôtovými slúchadlami ho odbremenia od nutnosti mať pri sebe počas športovania aj telefón.

 
Aby toho nebolo málo, môžu sa pochváliť bezkonkurenčnou výdržou batérie - až 2 týždne na jedno nabitie. Vrcholný model smart hodiniek od Huawei je skrátka ideálnym darčekom pre každého, kto to s pohybom myslí vážne aj v čase pandémie. Bez ohľadu na to, koľkým športom sa venuje. Kúpiš ich za 299 eur.

Slúchadlá, s ktorými zabudne na okolitý svet

Keďže káble patria do minulosti, bezdrôtové slúchadlá sú dnes absolútnou nevyhnutnosťou každého fanúšika či fanúšičky kvalitnej hudby. V ponuke je množstvo modelov, no iba jeden sa môže pochváliť unikátnou funkciou: inteligentným potlačením okolitého hluku.

 
V preklade to znamená, že okrem kvalitnej reprodukcie zvuku dostaneš so slúchadlami Huawei FreeBuds Pro možnosť úplne sa odizolovať od okolitého sveta. Obsahujú dva mikrofóny, ktoré inteligentne snímajú zvuky prostredia, či sa nachádzaš doma, na prechádzke alebo na rušnej vlakovej stanici, a prispôsobujú im režim potlačenia hluku. Funkciu teda stačí iba zapnúť a slúchadlá sa samé postarajú o zvyšok.

slúchadlá, bezdrôtové slúchadlá, huawei slúchadlá, žena so slúchadlami, dievča so slúchadlami, počúvanie hudby
Zdroj: Huawei

 
Výrobca myslel aj na pohodlné nosenie a najmä ovládanie dotykmi. Veľkou výhodou je aj možnosť pohodlne spárovať slúchadlá s dvoma zariadeniami naraz. Vďaka nej sa dá bez problémov prepínať pripojenie slúchadiel medzi smartfónom, tabletom či počítačom. FreeBuds Pro sú v predaji za 199 eur.

Hodinky a fitnes náramok v jednom

Hľadáš darček pre fanúšika cvičenia, ktorý splní jeho očakávania, no zároveň nezruinuje tvoj vianočný rozpočet? Huawei vytvoril skvelý kompromis medzi smart hodinkami a fitness náramkom: volá sa Watch Fit, váži len 34 gramov, no ponúka plnohodnotné funkcie inteligentných hodiniek, vrátane dotykového obdĺžnikového displeja a množstva tréningových režimov.

hodinky, fit hodinky, smart hodinky, huawei hodinky
Zdroj: Huawei


Tí, ktorí radi sledujú rôzne údaje o svojom zdraví, ocenia funkcie ako sledovanie spánku, monitorovanie srdcovej frekvencie či dokonca meranie saturácie krvi kyslíkom. Hodinky obsahujú aj 12 animovaných tréningových kurzov a 44 ukážok držania tela - a najlepšie na tom je, že na ich zobrazenie vôbec nepotrebuješ telefón.

 
Zaiste máš aj ty vo svojom okolí niekoho, kto by si ich rád našiel pod stromčekom. V tom prípade ťa poteší aj lákavá cenovka - stoja len 119 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia