Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Vitamino.
12. decembra 2020, 15:29
Čas čítania 2:15
Sponzorovaný obsah

Vitamíny pod stromček? S týmito balíčkami potešíš celú rodinu

ZDRAVIE VIANOCE VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Uspokoja potreby športovca, aktívnej ženy či muža, ale aj starých rodičov.

Chceš aby boli tvoji blízki zdraví po celý rok? K tomuto želaniu im môžeš pripojiť aj darček, ktorý im k tomu dopomôže. Aj zdravie sa dá darovať pod stromček, stačí len vhodne vybrať, čo sa bude pod baliacim papierom ukrývať. Pripravili sme si pre teba tipy na balíčky od Vitamino, s ktorými môžeš niekomu zabezpečiť zdravý štart do nového roku. 

Športovec, mladá slečna či starí rodičia? Pre každého sa nájde niečo vhodné. Balíčky sú vyskladané tak, aby boli zmysluplné pre konkrétnu osobu s ohľadom na vekovú kategóriu či pohlavie. Nájdu si v nich tiež pribalený sprievodný list so všetkými užitočnými informáciami a odporúčaniami ku konkrétnym produktom.

Pre aktívnu ženu alebo dievča 

V balíčku Pre aktívne ženy a dievčatá si tvoja sestra, kamarátka či mama nájde všetko, čo potrebuje. Zdravé vlasy, nechty aj pleť, dôležité prvky krásy pre každú ženu. O tie sa postarajú dva varianty mesačnej kolagénovej kúry. Nechýbajú multivitamíny, minerály a omega-3, ktoré sú dôležitým stavebným prvkom medzi doplnkami výživy. Ďalej v balíčku nájde Macu peruánsku, známu pre jej pozitívne účinky na hormonálnu rovnováhu, sexualitu a plodnosť, a tiež kvalitný spaľovač, ktorý nemusí pomáhať nevyhnutne iba pri chudnutí, ale aj v boji s únavou. Vitamíny a minerály sú doplnené aj dobrotami pod zub - ovsená kaša bez cukru, ktorá je hotová za pár minút a kešu oriešky máčané v bielej čokoláde s Matcha Tea.  

doplnky výživy, vitamíny, vitamino
Zdroj: Vitamino

Pre aktívneho muža 

Môže to byť otec, brat, ujo alebo aj frajer. Ak nie je aktívny športovec, no hodia sa mu nejaké tie doplnky výživy ako stvorené pre muža, tento balíček Pre aktívneho muža je ten pravý. Obsahuje všetky dôležité vitamíny a minerály pre správne fungovanie organizmu. Medzi nimi je prémiový olej zo žraločej pečene obsahujúci omega-3, silný antioxidant vitamín E a tiež alkyglycerol, látku posilňujúcu imunitný systém a urýchľujúcu hojenie. Súčasťou je tiež ľahko rozpustný horčík, ktorý je potrebný pre správnu funkciu svalstva, zároveň zmierňuje stres a únavu. Partičku vitamínov dopĺňa multivitamín s chelátovými a organickými zlúčeninami minerálov pre pravidelné dopĺňanie potrebných živín a unikátny produkt Prostatox Chelát pre podporu mužského zdravia. Samozrejme, nájde sa aj niečo sladké, a to nutričné tyčinky Joint bar a pražené mandle v bielej čokoláde s Matcha Tea. 

doplnky výživy, vitamíny, vitamino
Zdroj: Vitamino

Pre všetkých športovcov 

Športovci určite ocenia balíček Pre všetkých športovcov vyskladaný s dôležitými doplnkami výživy. Nájdu si v ňom dva varianty mesačných kúr kvalitného hydrolyzovaného kolagénu s vitamínom C, ktorý je dôležitý pre výživu ich kĺbov. Horčík, dôležitý pre správnu regeneráciu po tréningoch, kapsule s kurkumou s protizápalovými účinkami a hubu Cordyceps veľmi dobre známu pre jej schopnosť zvyšovať výkonnosť a posilnenie imunity. No a v správnom balíčku pre športovcov nesmú chýbať zdravé a výživné dobroty, ktoré im doplnia energiu. Proteínové palacinky, ktoré si môžu dať s lahodným arašidovým krémom a belgickou čokoládou Zero Butter. No a pred alebo po tréningu ich potešia tyčinky Joint bar.  

doplnky výživy, vitamíny, vitamino
Zdroj: Vitamino

Pre zdravého seniora

Starým rodičom sa okrem nejakej huňatej deky určite hodí aj balíček Pre zdravie aj v starobe, s ktorým podporia imunitu či zdravie svojich kĺbov. Preto tu nesmie chýbať mesačná kúra kolagénu najvyššej kvality, ktorá je pre starých ľudí nevyhnutná. Pomáha k dobrej pohyblivosti, ale aj k hydratácii pokožky, spomaleniu tvorby vrások a pigmentových škvŕn, k pevnejším vlasom, nechtom a zdravým zubom a ďasnám. Pre zlepšenie krvného obehu a pamäti, sa bude hodiť ginko, imunite pomôžu kapsule s kurkumou a nevyhnutné vitamíny pre seniora, sa ukrývajú vo Multivitamín SeniorVit. Nesmie chýbať niečo dobré pod zub, v balíčku si aj oni nájdu mandle a kešu oriešky v čokoláde s Matcha Tea. 

doplnky výživy, vitamíny, vitamino
Zdroj: Vitamino
Domov
Zdieľať
Diskusia