Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2020, 20:41
Čas čítania 1:11
Adam Novosad

Určite je to rakovina či chrípka, tvrdia v USA niektorí zomierajúci pacienti. Ani na smrteľnej posteli neveria na Covid-19

NEWS
Uložiť Uložené

Popieranie existencie koronavírusu občas presahuje až na smrteľnú posteľ. Svoje o tom vie aj táto zdravotná sestra z USA.

V druhej vlne koronavírusu začali závratným tempom pribúdať úmrtia pacientov v krajinách po celom svete. Ani Slovensko nie je výnimkou, ale v Spojených štátoch amerických momentálne počet obetí koronavírusu presiahol hranicu 250-tisíc.

Jedna zo zdravotných sestier popísala, aké bizarné teórie si pacienti zomierajúci na Covid-19 vedia vymyslieť, aby spochybnili jeho existenciu, informuje Huffington Post

Jodi Doering sa uplynulú sobotu zamýšľala nad tým, akých pacientov musela ošetrovať za uplynulý týždeň.

„Mám dnes v nemocnici voľno. Ako sedím na gauči s mojím psom, nemôžem si pomôcť a rozmýšľam nad pacientmi s koronavírusom, ktorí stále neveria, že ten vírus je skutočný,“ začala svoj tweet.

Vraj od nej požadujú nejaké zázračné liečivo a medzitým vykrikujú, ako Joe Biden zruinuje USA. Konšpiračné teórie o tom, že Covid-19 v skutočnosti neexistuje a ide len o hoax, sa po USA šíria prakticky od začiatku pandémie, ale človek takéto výmysly vníma inak, keď ich vykrikujú ľudia zomierajúci na nemocničnom lôžku.

Domov
Zdieľať
Diskusia