Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2020, 18:52
Čas čítania 1:25
Dominik Vetrák

Film Uncharted po 12-ročných prípravách konečne natočili. Tom Holland je Nathan Drake a Mark Wahlberg zase Sully

FILMY A SERIÁLY UNCHARTED
Uložiť Uložené

Záporáka stvárni Antonio Banderas.

Oficiálny twitter účet filmu Uncharted oznámil, že natáčanie snímky je dokončené a tak pokračujú v postprodukcii. Pre fanúšikov hry a filmu je to výborná správa. O spracovaní slávnej videohry totiž počúvame už 12 rokov. Sony sa pokúšalo o natáčanie nespočetne veľakrát, a tak sme radi, že sa im to konečne podarilo. 

Odporúčané
10 najšokujúcejších a najvtipnejších scén z filmu Borat 2 10 najšokujúcejších a najvtipnejších scén z filmu Borat 2 27. októbra 2020, 11:30

Tvorcovia povedali, že sa od hier odklonia a pokúsia sa vyrozprávať príbehy, ktoré videohry neobsiahli. Nathana spoznáme ako mladého muža v podaní Toma Hollanda, zatiaľ čo jeho mentora Sullyho si zahrá Mark Wahlberg.

Zaujímavosťou je, že snímku plánujú už tak dlho, že na úplnom začiatku mal Mark Wahlberg stvárniť ešte mladého Nathana Drakea. Nakoniec si zahrá o 20 rokov staršiu postavu. Záporáka stvárni Antonio Banderas. Isté roly získali aj krásky Sophia Ali a Tati Gabrielle

Domov
Zdieľať
Diskusia