Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Utorok 27. 10. 2020 meniny má Sabína

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Podcasty - Podgast
0
Čoje
Matej Ohrablo
14. október 2020, 11:31
Čas čítania: 0:51
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Lousy Auber: Pizza? Musíš mať hlavne zmáknutý základ, potom ma už prekvap, čím chceš

Vypočujte si, o čom si pokecali foodblogger Čoje s jedným z najlepších slovenských umelcov a fotografov Lousy Auberom.

Čoje
Matej Ohrablo
14. október 2020, 11:31
Čas čítania: 0:51
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
0
Uložiť na neskôr.
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako si predstavuje Lousy dokonalú pizzu a čo s tým urobila jeho posledná cesta do Talianska
  • Čo urobila návšteva Japonska s jeho láskou k Iasai
  • Ako vzniká mozzarella a čo si na tom ešte radšej overte cez Google

 

Lousy Auber je jeden z najvýraznejších slovenských umelcov súčasnosti. Študoval a pôsobil v Kodani, no potom sa vrátil na Slovensko, podľa vlastných slov preto, lebo mu chýbalo babkine jedlo. Premaľoval hotel Kyjev a urobil z neho novú dominantu Bratislavy, natočil kultové klipy Billy Barman, urobil brutálne fotky najväčším menám slovenskej aj zahraničnej hudobnej scény od Gleba po M.I.A. A pritom vždy, keď sa stretne s Čojem, 90 percent času točia iba o jedle.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Ohodnoť článok
0
Zdieľaj článok
Hodnotenie tohto článku je dostupné len s aktívnym predplatným REFRESHER+.
Predplatiť si
Zrušiť
Pri hodnotení článku nastala chyba. Skús sa nanovo prihlásiť a znova ohodnotiť článok.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
NAHOR
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie
Domov
Zdielať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.