Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
14. októbra 2020, 11:31
Čas čítania 0:51
Čoje Matej Ohrablo

Lousy Auber: Pizza? Musíš mať hlavne zmáknutý základ, potom ma už prekvap, čím chceš

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Vypočujte si, o čom si pokecali foodblogger Čoje s jedným z najlepších slovenských umelcov a fotografov Lousy Auberom.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako si predstavuje Lousy dokonalú pizzu a čo s tým urobila jeho posledná cesta do Talianska
  • Čo urobila návšteva Japonska s jeho láskou k Iasai
  • Ako vzniká mozzarella a čo si na tom ešte radšej overte cez Google

Lousy Auber je jeden z najvýraznejších slovenských umelcov súčasnosti. Študoval a pôsobil v Kodani, no potom sa vrátil na Slovensko, podľa vlastných slov preto, lebo mu chýbalo babkine jedlo. Premaľoval hotel Kyjev a urobil z neho novú dominantu Bratislavy, natočil kultové klipy Billy Barman, urobil brutálne fotky najväčším menám slovenskej aj zahraničnej hudobnej scény od Gleba po M.I.A. A pritom vždy, keď sa stretne s Čojem, 90 percent času točia iba o jedle.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia