Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2020, 15:04
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik

Milan Kňažko má koronavírus a je hospitalizovaný v nemocnici. Nie je to len chrípka, nikomu to neprajem, odkazuje

NEWS
Uložiť Uložené

Slovákom odkazuje, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov.

Slovenský herec a niekdajší politik Milan Kňažko sa nakazil koronavírusom. Jeho stav sa vraj zhoršil a preto ho museli hospitalizovať v nemocnici. Kňažko je v rizikovej vekovej skupine. O svojom zdravotnom stave informoval prostredníctvom sociálnej siete.

Odporúčané
Milan Kňažko: Ľudia, ktorí budovali ten zvrhlý systém, sú zločinci a majú na svedomí milióny životov (Rozhovor) Milan Kňažko: Ľudia, ktorí budovali ten zvrhlý systém, sú zločinci a majú na svedomí milióny životov (Rozhovor) 17. novembra 2019, 17:13

„Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy. Som COVID pozitív, šiesty deň. Stav sa zhoršil a som v nemocnici. Vyzývam všetkých, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov,“ napísal na Facebooku.

Podľa jeho slov nenosenie rúšok nie je prejavom vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých, ktorých tým ohrozujeme. „Neverte lacným exhibicionistom, že COVID je len ľahká chrípka.

Prežil som desiatky chrípkových ochorení , ale COVID neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria,“ dodáva.

Domov
Zdieľať
Diskusia