Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Booyang.
1. októbra 2020, 16:13
Čas čítania 1:28
Sponzorovaný obsah

Máš talent? Nečakaj na talentové súťaže a reprezentuj svoju triedu už teraz

HUDBA
Uložiť Uložené

Hľadanie talentov sa zameralo na deti vo veku 6 až 15 rokov.

Každý z nás má nejaký talent. Môžeš vynikať v speve, tanci, žonglovaní alebo vieš naučiť svojho psa skvelé triky. Teraz môžeš vďaka svojmu talentu reprezentovať svoju triedu a získať ešte aj novučičký smartfón. Si hviezdou vašej triedy, alebo vieš o niekom, kto ňou je vďaka svojmu talentu? Súťaž Trieda Hľadá Hviezdu je pre vás ako stvorená. 

Tvoj talent nemusia vidieť iba učiteľky

Pri pozeraní talentových súťaží v televízii si si možno mnohokrát hovoril, že by si sa zapojil tiež. Chcel by si ukázať svetu svoj spevácky talent, originálny tanec alebo niečo, čo ešte nik nevidel? Ukázať sa môžeš už dnes, stačí sa zaregistrovať v aplikácii Booyang. 

Možno o tvojom talente už vedia všetky učiteľky a učitelia v škole, tvoji spolužiaci, ale teraz máš možnosť ukázať ho aj ďalším tisíckam ľudí. Tí za teba môžu dokonca hlasovať a už čoskoro sa ocitneš vo finále. Tento víkend bol totiž spustený šiesty ročník talentovej súťaže Trieda Hľadá Hviezdu.

 

Máš talent? Nečakaj na talentové súťaže a reprezentuj svoju triedu už teraz
Zdroj: Felix Koutchinski, Unsplash

Talentové hviezdy tried, ukážte sa

V každej triede sa bez pochýb nájde nejaký ten talent a určite nie len jeden. Súťaž Trieda Hľadá Hviezdu chce nájsť tie najlepšie talenty medzi deťmi vo veku od 6 do 15 rokov a ukázať svetu ich nadanie. Stačí sa prihlásiť pomocou aplikácie Booyang, nechať za seba hlasovať, a potom je to už na odbornej porote, aby vybrala výhercov z 12 finalistov. 

O výhercoch bude rozhodovať odborná porota, v ktorej je aj známy Jaro Slávik či Galo. Hlavnou cenou 6. ročníka súťaže Trieda Hľadá Hviezdu budú smartfóny najlepšej generácie v najnovšej dostupnej verzii. 

Máš talent? Nečakaj na talentové súťaže a reprezentuj svoju triedu už teraz
Zdroj: Facebook - Booyang

Preto ak si myslíš, že máš ty, alebo niekto v tvojej triede talent, ktorý by mali všetci vidieť, prihláste sa a nahrajte svoje video do aplikácie a dajte o tom všetkým vedieť. Čím viac hlasov, tým väčšia šanca na postup do finálne. Potom to už bude na odbornej porote, aby vybrala výhercov z 12 finalistov s najväčším počtom hlasov.  

 

Pozri si výhercov minulého ročníka súťaže 

1. miesto 

Minuloročná výherkyňa súťaže Katka
Minuloročná výherkyňa súťaže Katka Zdroj: Booyang

2. miesto 

3. miesto 

Súťaž Trieda hľadá hviezdu je pokračovaním úspešného projektu Bola raz jedna trieda. Jeho cieľom je protidrogová prevencia medzi deťmi. Skúsenosť s užitím drogy má totiž stále viac mladých. Rastie tiež počet tých, ktorí narkotiká deťom ponúkajú vo svojom okolí, napriek hroziacemu nebezpečenstvu. Projekt podporuje v rámci boja proti drogovým závislostiam mladých aj Ministerstvo zdravotníctva SR. 
Domov
Zdieľať
Diskusia