Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2020, 18:25
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Kiná sú zavreté a nikto neje pukance. Na skladoch sa ich kopia tisícky ton všade po svete

FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Jeden z výrobcov pukancov musí stavať ďalšie sklady. Rovnaká situácia je takmer všade vo svete.

Kvôli zavretým kinám trpíme všetci. Štúdiá nemajú ako vydávať svoje nové filmy a keď sa o to pokúsia, škaredo na nich prerobia. Diváci sa musia uchýliť k Netflixu a inými streamovacím platformám, zamestnanci kín a celého filmového priemyslu nemajú prácu a výrobcovia občerstvenia do kín zase bojujú s plnými skladmi jedla.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Washington Post informuje, že zatiaľ čo výrobcovia pukancov, ktoré si ľudia vedia pripraviť v domácich rúrach a mikrovlnkách prosperujú, veľké firmy vyrábajúce pukance pre kiná majú obrovské finančné problémy. Svoj produkt nemôžu predávať ľuďom v domácnostiach, keďže nemajú prístroje pre balenie pukancov do domácností. Aj keby chceli, nemajú na to potrebné licencie.

Jeden z najväčších distribútorov pukancov pre siete kín v USA je firma Preferred Popcorn. Nedávno museli dať postaviť 7 nových skladov (fotku nájdeš tu), v ktorých budú skladovať viac ako 7 ton pukancov, z čoho by vzniklo cez 80 miliónov balíčkov v kinách. A to sa bavíme len o jednej spoločnosti v USA. Teraz si predstav, ako by tie čísla vyzerali po sčítaní všetkých výrobcov pukancov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia